В Луцьку стартує чемпіонат міста з баскетболу серед школярів

В Луцьку стартує чемпіонат міста з баскетболу серед школярів

В обласному центрі Волині стартує чемпіонат міста з баскетболу серед учнів 5-8-х класів – «Шабля». Перший тур змагань відбудеться вже в четвер, 12-го грудня.

Змагання відбуватимуться в нашому місті вже втретє. Цього року участь в чемпіонаті візьмуть 15 шкільних команд, кожна з яких матиме свою оригінальну назву. Цікаво, що в цьому сезоні «Шаблі» візьме участь і команда дівчат, яка представлятиме ЗОШ № 22.

Загалом, суперники будуть поділені на 3 групи по 5 команд у кожній. Медалі між собою розіграють переможці кожної групи.  Протягом сезону буде визначено три ігрових дні. Фінал змагань організатори планують на квітень 2020-го року.

Вже традиційно  на учасників чемпіонату чекають не лише поєдинки, а й захопливі тренування та майстер-класи із гравцями БК «Старий Луцьк-Університет». Як і минулоріч, кращі команди та гравці отримають медалі та подарунки.

Цьогорічний турнір стартує на майданчику ЛНВК «ЗОШ № 24 – технологічний ліцей». Початок о 12:00 12-го грудня.

Традиційно, «Шабля» відбуватиметься за підтримки Департаменту  сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради, БК «Старий Луцьк-Університет», компанії «Промбудсфера».

Рекомендовано

Догори
Підтримати