«Старий Луцьк» вдруге обіграв «Львівську Політехніку»

«Старий Луцьк» вдруге обіграв «Львівську Політехніку»

Луцька команда  ще раз впевнено обіграла львівських «студентів».

Старт матчу краще вдався господарям. Хлопці Ярослава Зубрицького повели в рахунку 10-2, тож Володимир Журжій був змушений брати тайм-аут. В гру «ендваном» відразу увімкнувся Швагринський, однак не зупинилися і господарі. Це ще більше розлютило Дмитра, який заробив ще 5 очок. Чверть закінчилася ефектним «базером» Коцька, який встановив рахунок на позначці 18-16

На старті другої десятихвилинки два з фолом влучив Карпенко і вперше в матчі вивів вперед свою команду. Його починання підтримали Коцько  і Швагринський.  Після ривка 8-0 від лучан тренери Львова взяли тайм-аут, який суттєво картини на майданчику не змінив. Господарі влучити не змогли – натомість пропустили дальній від Федчука.

Аби не дати нашій команді відчувати ще більшу впевненість і втекти у відрив «зелено-білі» взяли ще один тайм-аут. Однак знову влучив Карпенко. Дещо скоротилася різниця в рахунку після технічного фолу Литвиненка  і влучних штрафних Клебана та Викрикача. Вкінці чверті встиг вийти на майданчик і молодий Мельничук. Друга десятихвилинка, як і її попередниця завершилася базером: цього разу завершальною стала «трьоха» від Глушка, на велику перерву команди пішли за рахунку 32-38.

Після перерви господарі заграли активніше, однак 5 очок від Федчука та Шевчука повернули впевнену перевагу нашій команді, зрештою «Старий Луцьк» «втік» у рахунку на 11 очок. +2 в загальну скарбничку набраних очок лучан додав Шевчук, а потім зі штрафних влучали Швагринський та Глушко. Через декілька хвилин Дмитро влучив і надважкий дальній кидок. Третя чверть утвердила перевагу нашої команди – перед останньою десятихвилинкою на табло горіли комфортні 38-55 на користь «Старого Луцька».

Лучани намагалися не знижувати обертів і в останній чверті. Господарі не завжди встигали і багато фолили. Перевага «Старого Луцька» з часом досягнула 21 очка – Ярослав Зубрицький спробував повернути в гру своїх підопічних за допомогою тайм-аута. Незважаючи на це, суттєво подій на майданчику така опція не змінила. Відрив гостей зростав, в ці хвилини вдосталь ігрового часу отримали молоді гравці «Старого Луцька», які «каші не зіпсували». У підсумку, хлопці Журжія вдруге обіграли «Львівську Політехніку»: гра закінчилася з рахунком 53-77. Відзначаємо Дмитра Швагринського, який став найрезультативнішим гравцем матчу(20 очок та 8 підбирань). Наступні поєдинки «Старий Луцьк» проведе 9-10- го лютого проти дубля «Черкаських Мавп».

Рекомендовано

Догори
Підтримати