Реванш не вдався: «Старий Луцьк» програв «Хіміку-2»

Реванш не вдався: «Старий Луцьк» програв «Хіміку-2»

БК «Старий Луцьк-Університет» не зумів реваншуватися і вдруге поступився «Хіміку-2».

Початок матчу продемонстрував, що лучани вміють і можуть вдало захищатися: наша команда декілька разів поспіль змушувала суперників помилятися при побудові атак. Перші очки в грі здобув Кунчик у ефектному відриві. Після дальнього Рахімшаїкова вперед вийшли господарі і протягом чверті своєї переваги не розгубили. Неприємним сигналом для тренерів лучан були 3 фоли Шевчука. Гравці натомість багато фолили і мало влучали з лінії штрафних. Як і у попередній грі судді свистіли все, роздаючи фоли гравцям «Старого Луцька». Трьокрапку в чверті поставив середній від Ковляра. Команди пішли відпочивати за рахунку 25-15.

В другій чверті прорвало дальню «гармату» Федчука: саме капітан лучан влучив трьох очковий на початку десятихвилинки. Впродовж стартових хвилин цієї чверті перевага «Хіміка-2» в 10 очок трималася. В гостей активним був Ковальов, який приніс чимало дивідендів своїй команді у захисті. Після двох вдалих атак Федчука та КО різниця у рахунку скоротилася до 4 очок, тож Олександр Пащенко був змушений брати тайм-аут. Тим часом продовжували «чудити» судді, технічний фол від арбітрів отримав і наставник нашої команди Володимир Журжій. У підсумку, кінцівку чверті зуміли вирвати господарі: команди пішли на велику перерву при рахункові 43-34.

На початку третьої чверті «хіміки» спробували втекти у відрив. Дещо «остудив» гарячі голови господарів дальній від Швагринського, однак «білі» відповіли тією ж монетою. Команди багато помилялися. Переломним моментом могли стати два у відриві від Коцька та технічний для господарів. Зрештою, у наступній атаці забив Глушко, а згодом влучив і Литвиненко,скоротивши різницю у рахунку до 6 очок. Кінцівка чверті знову залишилася за хлопцями Пащенка, які наростили свою перевагу – на табло горіло 65-53.

В останній чверті лідерську роль в господарів взяв на себе капітан Клевзуник, який здобув 7 очок за 2 хвилини. В ці хвилини свою роль зіграли фізичні кондиції, які зважаючи на кадрові проблеми та важку дорогу лучан, були кращими у «Хіміка-2». Господарів відірвалися у рахунку до 20 очок. Дещо скоротили гандикап южненців 2+3 від Федчука. Загалом, капітан влучив декілька поспіль дальніх спроб. Незважаючи на це, перемогу святкували господарі з рахунком 91-71. Найрезультативнішим гравцем матчу став Едуард Федчук з 27-ма очками.

Рекомендовано

Догори
Підтримати