Володимир Журжій: «Команда вчиться грати без Салтовця»

Володимир Журжій: «Команда вчиться грати без Салтовця»

Головний тренер БК «Старий Луцьк-Університет» прокоментував матчі своєї команди проти БК «Хімік-2» для клубної прес-служби.

Про причини поразки в Южному та оновлення складу:

«Основною проблемою для нас став щільний та агресивний захист суперника. Ми це прогнозували і до цього готувалися, знали, що команда молода і агресивна. Однак виявилося, що наші гравці не були готові до такого серйозного пресингу. Для прикладу, в першій грі наша трійка захисників зробила п’ятнадцять втрат і всі вони пов’язані з цим пресингом.

Звичайно, відомо, що ми відмовилися від послуг Олега Салтовця. Команда вчиться грати без нього. В нього булла ключова роль, ми мали такого накінечника в нападі. Зараз хлопці шукають гру без нього. Можливо і це вплинуло на результат в Южному. До того ж не до кінця здоровий Дмитро Швагринський. Ті цифри, які він дає, не є його максимумом., він досі не може оговтатися від травми. Зараз багато часу отримує Володя Шевчук, але він не завжди справляється. Загалом, ми змінили вектор розвитку нашої команди, будемо більше давати молодим гравцям грати».

Про суддівство:

«Для інформації скажу, що в першій чверті першої гри нам пробили 21 штрафний. Якщо чесно, я не дуже пам’ятаю, щоб таке було в моїй кар’єрі. Нам часто так судять. Я кажу хлопцям, щоб не дуже звертали на це гру. Їх завдання виходити та грати.  Відверто скажу, що суддівство мені не сподобалося».

 

 

Рекомендовано

Догори
Підтримати