«Було помітно, що хотіли перемогти», – Дмитро Чайковський

«Було помітно, що хотіли перемогти», – Дмитро Чайковський

Віце-президент, тренер БК «Старий Луцьк-Університет», Дмитро Чайковський та гравець команди Юрій Карпенко прокоментували дві перемоги над «Київ-Баскет-2».

Дмитро Чайковський: «Хочу привітати всіх з двома домашніми перемогами. Дуже вони були тяжкі емоційно, але важливі в турнірному плані. Думаю, що наступні матчі повинні відбуватися в спокійнішій атмосфері, адже до команди долучиться головний тренер  Володимир Журжій. Мені приємно, що до його приїзду команда подарувала йому дві перемоги. Приємно, що хлопці сьогодні агресивно налаштувалися – підтвердженням цьому є виграні підбирання. Було помітно, що хотіли перемогти, добре пробили штрафні кидки. Однак через те, що в нас були проблеми з першими номерами, вийшла трішки нервова кінцівка, бо команда суперників почала пресинг і вже по ходу нам довелося перебудовуватися та знаходити внутрішньо командні резерви. Приємно, що хлопці зібралися і ми виграли».

Юрій Карпенко: «Команда вчора виграла і сьогодні всі були налаштовані тільки на перемогу. Нам вона була дуже потрібна, адже ми з Южним втратили одну перемогу. Все залежить від настрою команди. Чим більше матчів виграємо – тим кращий настрій в команди».

Рекомендовано

Догори
Підтримати