«Будемо старатися двічі перемогти «Черкаські Мавпи-2»,- Юрій Карпенко

«Будемо старатися двічі перемогти «Черкаські Мавпи-2»,- Юрій Карпенко

Гравець БК «Старий Луцьк-Універиситет» Юрій Карпенко підсумував матчі проти «Львівської Політехніки» та підготовку до матчів проти дубля «Черкаських Мавп».

Про вдалі власні дії та перемогу команди :

«Ми почали грати в трошки інший баскетбол. Те що команда відпрацьовує на тренуваннях – стараємось переносити на гру. Виходить, що взаєморозуміння між гравцями суттєво покращилося. Ми почали грати на інших швидкостях, тому, напевно, з’явився і результат».

Про фізичні навантаження та відпочинок:

«До «Черкаських Мавп», думаю, відпочинемо і підійдемо в хорошій формі. Мали більший перерив, ніж перед попередніми турами. Маємо повноцінний тиждень для тренувань та відновлення. Думаю, що всі хлопці відновляться і підійдемо в бойовому складі. В турнірному плані нам дуже важливо вигравати ці ігри».

Про принциповість матчів проти дубля «Черкаських мавп»:

«В Черкасах в нас була одна перемога і одна поразка. Можна переглянути відео-нарізки в інтернеті, але баскетбол – це така гра, де все швидко змінюється. Рішення потрібно приймати з огляду на те, що відбувається на майданчику, вибирати моменти для забиття м’ячів. Для мене всі матчі є принциповими. Будемо старатися двічі перемогти «Черкаські Мавпи-2».

Рекомендовано

Догори
Підтримати