«Не стримали Едіка Федчука», – Ярослав Зубрицький

«Не стримали Едіка Федчука», – Ярослав Зубрицький

Головний тренер БК «Львівська Політехніка» Ярослав Зубрицький та центровий команди Станіслав Завадський прокоментували матч, в якому їх команда поступилася БК «Старий Луцьк-Університет».

Станіслав Завадський: «Немає що коментувати, все було видно. Нам не можна занести собі в актив цю гру, але в нас два гравці основних травмувалися. Важко щось коментувати, адже не хватило Дениса Тютюнника на кінцівку гру. В принципі, могли виграти цю гру. Нам не хватило ще одного досвідченого гравці на кінцівку, щоб можна було притримати м’яч, заспокоїтися і якісніше відпрацювати в захисті».

Ярослав Зубрицький: «Дійсно, дуже важко, коли двоє травмованих гравців. Відповідальність лягла на молодих гравців, але вони ще трохи не готові, і це нормально, адже досвід приходить саме під час таких ігор. Легше грати, коли, як вчора, все летить. Молоді хлопці ще поки не готові в ключових моментах взяти відповідальність та забити. Мінус в тому, що в захисті можна працювати на максимумі, а були деякі такі моменти, якими я незадоволений, ми легко давали забивати трьохочокові. Вітаю «Старий Луцьк» з хорошою грою  та перемогою. Не стримали Едіка Федчука. В нього сьогодні була дуже хороша гра. Я наголошував, що з ним треба щільніше та ближче захищатися, однак це гра».

Рекомендовано

Догори
Підтримати