«Старий Луцьк» не зумів вдома переграти «Тернопіль-ТНЕУ»

«Старий Луцьк» не зумів вдома переграти «Тернопіль-ТНЕУ»

Господарі майданчика поступилися другій команді нашої групи.

Передматчеві новини для вболівальників «Старого Луцька» були неоднозначними. З однієї сторони – до команди приєднався лучанин Максим Дейна, з іншої – гру пропускали Дмитро Кунчик та Андрій Литвиненко, а низка гравців грали з пошкодженнями. Старт поєдинку краще вдався гостям. Нікітін, Найко та Довідний в стартові моменти матчу забезпечили своїй команді комфортний відрив. Господарі не здавалися. В лучан відзначимо Глушка, протягом хвилини Петро влучив з середньої та двічі з дальньої дистанції. Вже в першій чверті встиг дебютувати і Дейна, загалом десятихвилинка завершилася з рахунком 17-29.

Гості продовжували лідирувати і в другій чверті, при цьому активно продовжуючи ротацію. На майданчику з’явилися Рудаков, Краснік та Рижов, які продовжували покращувати фантастичний відсоток влучань своєї команди. Лучани часто програвали підбирання і не завжди вдало захищалися. Дебютні очки в складі нової команди заробив Дейна. Щоправда, після цього Максим отримав прикру травму, яка , зрештою, не дозволила йому продовжити матч. Глушко та Федчук змогли скоротити різницю в рахунку, однак тернополяни теж не відставали. На велику перерву команди пішли за рахунку 34-52.

Старт третьої чверті краще вдався господарям. Здавалось би, «Старому Луцьку» вдасться переломити хід поєдинку. Швагринський став справжнім лідером команди у ці хвилини: Дмитро активно збирав підбирання на своєму та чужому щиті, вдало атакував з під-кільця. Лучани скоротили різницю у рахунку до 12 очок, однак гості знову активізувалися і забезпечили собі комфортну перевагу. Перед останньою чвертю на табло горів рахунок 48-76.

В останній чверті «Старий Луцьк» таки зумів здобути перемогу, але великий гандикап нашій команді відіграти вже не вдалося. За дві хвилини до завершення матчу шанс проявити себе отримали Мельничук, Гловацький та Прозапас. Останній – знову продемонстрував вміння влучати здалеку. Зрештою, гра завершилася з рахунком 68-91. Кращими в нашій команді були Петро Глушко(15 очок), Дмитро Швагринський(11 очок та 11 підбирань) та Едуард Федчук(11 очок та 6 підбирань).  Завтра команди зіграють ще одну гру. Початок о 11:00.

 

 

Рекомендовано

Догори
Підтримати