«Старий Луцьк» впевнено переграв «Інваспорт» з Дніпра

«Старий Луцьк» впевнено переграв «Інваспорт» з Дніпра

Луцькі баскетболісти здобули надважливу перемогу в домашньому матчі.

Перед початком матчу новини для вболівальників «Старого Луцька» були контраверсійними: з однієї сторони – потішили дві перемоги дубля «Черкаських Мавп» над «Говерлою», з іншої – дещо тривожили пошкодження тезок Кунчика та Швагринського, які не дозволили їм взяти участь у матчі. Поєдинок краще розпочала команда Володимира Журжія. Як і годиться капітану, за собою команду повів Федчук, який влучив здалеку. Капітанську дуель продовжив дніпрянин Стрижевський, забивши у проході. Після цього команди раз по раз обмінювали результативними атаками. Переломним моментом стала трійка від Фоменка: після цього лідерство в матчі захопили спортсмени з БК «Інваспорт». Десятихвилинка завершилася перемогою гостей з рахунком 17-18 на користь гостей.

Друге чверть стала переломною у підсумковій перемозі «Старого Луцька». Розпочалася вона з вдалих дій Коцька. За якихось декілька секунд четвертий номер лучан забив 5 очок, спочатку влучивши 2 з фолом, а згодом – забивши «ендван». Просто фантастичний відрізок видав Федчук, № 23 звично багато влучав здалеку, не пробачав Едуард і з лінії штрафних. Наставник «Старого Луцька» давав проявити себе і молодим гравцям: на майданчику з’являлися Прозапас та Мельничук. Перевага господарів зростала, закономірним фінальним акордом чверті стала «трьоха» Федчука за 2 секунди до завершення часу. На перерву команди пішли за рахунку 32-44.

Третя десятихвилинка стала мало результативною. Дещо впав і темп гри. В ці хвилини чимало користі своїй команді приніс Глушко. Петро був ефектним та ефективним, влучав з різних дистанцій. Напрочуд цікавими для глядачів стали «заруби» під кільцем Бедлінського та Кузнецова, які почергово завершувалися успіхами то одного, то іншого спортсмена. Лучани продовжували грати в широку ротацію, на майданчику з’явився і Гловацький. Перед останньою чвертю перевага «Старого Луцька» зросла до 16-ти очок.

Кінцівку матчу господарі догравала здебільшого молоддю. На майданчику з‘явився і Серьогін. Свої снайперські здібності підтвердив і Прозапас, який декілька раз поспіль влучив здалеку. Лідери нашої команди отримали час аби відпочити.  У підсумку, матч закінчився з рахунком 70-54. В складі «Старого Луцька» відзначаємо Едуарда Федчука з 25 очками та Петра Глушка, в активі якого 17 очок та 9 підбирань. Завтра команди проведуть ще один поєдинок. Початок о 10:00.

 

Рекомендовано

Догори
Підтримати