«Старий Луцьк-Університет» переміг «Запоріжжя»

«Старий Луцьк-Університет» переміг «Запоріжжя»

Старт матчу і перші очки були за нашою командою: Дейна та Рудаков вивели вперед «Старий Луцьк». Втім суперник видавав ривок 9-0 – Володимир Журжій взяв тайм-аут. Тим не менш, «Запоріжжя» виглядало в стартовій чверті впевненіше, влучивши 3 з 4 спроб здалеку. Рахунок на табло свідчив про невелику перевагу біло-зелених (13-17).

На жаль, в другій чверті перевага суперника лише зростала. Наша команда тотально програвала підбирання. В «Запоріжжя» продовжувало летіти здалеку з шаленим відсотком (72%) – команда влучила 8 з 11 спроб. Тельчаров встиг набрати 18 очок. Останнє слово було за Буцом – 32-44.

Після великої перерви краще виглядала команда Володимира Журжія. Лучани дещо скоротили відставання. Впевненості нашій команді додав Олександр Коровяков: він влучив здалеку та здійснив перехоплення. Алтухов своєю «трьохою» скоротив відставання до мінімуму. «Ендван» Євгена Коровякова вивів вперед лучан, однак суперник повернув собі перевагу 52-58.

В четвертій чверті лучани повернули собі перевагу. Відзначаємо впевнену гру Алтухова. За п’ятиочкової переваги «Старого Луцька» Кирило Вікторов взяв тайм-аут. Наша команда, тим не менш, виглядала дуже переконливо і довела матч до перемоги 73:66. Найрезультативнішим гравцем матчу став Євген Коровяков (13 очок, 7 підбирань, 6 асистів ).

Рекомендовано

Догори
Підтримати