«Старий Луцьк» у новому році: на черзі – виїзд у Черкаси(анонс)

«Старий Луцьк» у новому році: на черзі – виїзд у Черкаси(анонс)

У Вищій лізі завершилася перерва на новорічно-різдвяні свята. Наша команда в суботу-неділю на виїзді поміряється силами із дублем «Черкаських Мавп».

Вболівальники «Старого Луцька» вже встигли засумувати за матчами улюбленої команди. Рвуться в бій і самі гравці, які крайні поєдинки провели, фактично, 3 тижні тому. Найближчий суперник – «Черкаські Мавпи-2 », минулорічні поєдинки проти яких для лучан складалися дуже непросто.

Цьогоріч черкащани стартували у сезоні дещо гірше, ніж у попередньому сезоні. В цьогорічній заявці «мавп» бракує декількох стержневих виконавців, серед яких – Максим Дейна: гравець посеред сезону повернувся до рідного Луцька і став в пригоді тренерам волинян.  Справжнім лідером «Черкаських Мавп-2» і за статистикою, і на паркеті є Олег Бондаренко.

Важливу роль в команді відіграє і лучанин Ярослав Войтович, який приїздив на свята до рідного міста та навіть встиг зіграти в Аматорській лізі Луцька. Варто зважати на те, що є у розпорядженні тренерів господарів і хороший бігмен Ігор Сергєєв. Повернувся до Черкас і Дмитро Скапінцев, якому бракувало ігрової практики у США. Цікаво, що центровий є у заявці дублюючого складу черкащан і цілком ймовірно матиме нагоду набрати ігрові кондиції у поєдинках проти «Старого Луцька». Зважаючи на перераховані фактори очевидно одне: поточне місце  «Черкаських Мавп-2» у турнірній таблиці не має нікого вводити в оману. «Старому Луцьку» буде непросто здобути дві перемоги.

Наша команда завершила попередній рік на мажорній ноті, двічі перемігши «Житомир». Хочеться сподіватися, що у новому році лучанам частіше посміхатиметься фортуна. Тим не менш, гравці не чекають подарунків долі. Команда Володимира Журжія провела повноцінний міні збір. Окрім цього, хлопці отримали можливість зустріти Різдво у колі близьких, що суттєво покращило і так хороший мікроклімат в команді.

Писати про те, хто поїде до Черкас, а хто ні – не будемо, аби не інформувати суперника. Однак, хто б не грав у першому матчі 2020-го року  нема сумнівів, що «Старий Луцьк» сподіватиметься лише на дві перемоги. Низка гравців команди на чолі з досвідченими Федчуком та Швагринським набрали  хорошу форму і відзначаються вдалими діями у матчах. Все краще виглядають новачки волинян, а Андрій Гуцалюк і взагалі був одним з кращих у поєдинках проти Житомира. Лучани розуміють ціну перемоги і зроблять все, щоб унеможливити втрату очок.

Першу гру команди зіграють завтра, 11-го січня о 16:00. Другий матч – в неділю, 12-го січня. Початок о 11:00. Трансляція – Ютуб.

Едуард Федчук(капітан БК «Старий Луцьк»):  «Після Різдва нам треба зібратися із новими силами та думками, забути про свята, щоб це не зіграло в злий жарт. Я ніколи не розслабляюся, бо ми професіонали. Мали можливість трішки відпочити і треба знову набирати форму. Сподіваюся, що це розуміють і наші молоді гравці. Від черкащан можуть бути сюрпризи. Для прикладу, може добавитися  хтось з гравців основної команди. Ми це добре знаємо. Черкаси – непроста команда. Треба налаштовуватися на сильного суперника і не втрачати очки».

Текст – Андрій Мошкун

Рекомендовано

Догори
Підтримати