«Старий Луцьк» переміг «Львівську Політехніку»

«Старий Луцьк» переміг «Львівську Політехніку»

Лучани перемогли команду із сусіднього обласного центру.

На старті поєдинку суперникам вдавалося краще захищатися, ніж атакувати. Відкрили рахунок гості, але лучани швидко наздогнали «зелених» і вийшли вперед. Після «трьохи» Швагринського рахунок був 8:2. Клебан влучив середній кидок, а потім вміння влучати здалеку продемонстрував і Коцько. Загалом, команди протягом десятихвилинки набрали на двох лише 26 очок: чверть закінчилася за рахунку 15:11 на користь «Старого Луцька».

Старт другої чверті краще вдався господарям. «Трьохою» озвався Прозапас, перевага «Старого Луцька» досягнула 8 очок. Продовжував набирати очки і Швагринський. Тим не менш, гості не знітилися і почали скорочувати різницю в рахунку. Зрештою, Клебан зрівняв рахунок – 25-25. В нашій команді вчасно озвався Коцько, після дальнього влучання якого встановився остаточний рахунок чверті 28-25.

Після великої перерви знову активізувався Швагринський. Це дозволило нашій команді знову відірватися у рахунку. Двічі поспіль, фактично, з того ж місця здалеку влучив Федчук. Перевага підопічних Володимира Журжія стала двохзначною. Хлопці Зубрицького не розгубилися: Биков та Левченко скоротили відставання львів’ян до мінімуму. Господарі «забрали» кінцівку десятихвилинки зусиллями Коцька, Тютюнника та Співака – 50-44.

В останній десятихвилинці «Старий Луцьк» зумів вдало захищатися, дозволивши супернику набрати лише 5 очок. Наша команда, при цьому, влучала свої кидки і довела матч до перемоги.  До слова, декілька секунд на майданчику встиг провести юний Микола Єфімчук, який дебютував у Вищій лізі! Фінальна сирена зафіксувала перемогу господарів з рахунком  65:49.  Відзначаємо черговий «дабл-дабл» у сезоні Дмитра Швагринського(21 очко та 11 підбирань). Завтра о 18:00 команди проведуть ще один матч.

Рекомендовано

Догори
Підтримати