«Старий Луцьк» не зумів обіграти «Рівне»

«Старий Луцьк» не зумів обіграти «Рівне»

Наша команда поступилася в першому матчі господарям майданчику.

В рівненському залі було прохолодно, але на майданчику було гаряче з перших хвилин. Сюрпризом для рівнян стала поява в складі гостей Андрія Гуцалюка. В лучан активно почав Коцько, який здобув 6 очок. Команди часто фолили. Гості мали мінімальну перевагу в рахунку, але Федорчук та Шепєлєв відновили статус кво. Наші гравці краще провели кінцівку першої десятихвилинки. На перерву суперники пішли за рахунку 18-23.

На початку другої чверті активним був Швагринський, який здобував очки для нашої команди. Після дальнього Герасимчука різниця скоротилася до 3 очок, а Шепєлєв скоротив до мінімуму – тайм-аут від Луцька. Той же Шепєлєв вивів свою команду вперед. Потім розсвистілися судді, господарі заграли впевненіше та вийшли вперед. Після «трьохи» Коров’якова рахунок став 38-31. Тренерський штаб лучан взяв тайм-аут. На велику перерву суперники пішли за рахунку 44-35.

Після перерви господарі ще більше відчули впевненість у власних силах та відірвалися у рахунку. Герасимчук забив «трьоху», а Тимощук влучив у відриві. Все ж кінцівку краще провели наші хлопці. 63-48 перед останньою чвертю.

Гуцалюк та Тютюнник скоротили різницю до 11 очок – тайм-аут від Михайла Переверзія. У вболівальників «Старого Луцька» з’явилася надія на «камбек», коли гості скоротили відставання до 9 очок, але рівняни знову змогли відірватися в рахунку. Один за одним гравці залишали майданчик через перебір фолів. Тим не менш, господарі довели матч до перемоги 83-70. Найрезультативнішим гравцем матчу став Володимир Коцько, в активі якого 24 очка. Завтра команди зіграють ще одну гру.

Рекомендовано

Догори
Підтримати