Луцьк проти Житомира: фінальний акорд 2019-го року(анонс)

Луцьк проти Житомира: фінальний акорд 2019-го року(анонс)

Цього вікенду підопічні Володимира Журжія зіграють проти однойменної команди із Житомира.

З інтервалом через один рік вболівальники баскетболу знову стежитимуть за протистоянням «Старого Луцька» та «Житомира». Суперники зустрічалися у першій лізі. Тоді двічі вигравали житомиряни та двічі – лучани. Останні, до слова, стали переможцями того чемпіонату. У складах обох команд є гравці, які брали участь у тих поєдинках, тим не менш завтра стартує нова хвиля баскетбольного протистояння Луцьк –Житомир. І, повірте, вона буде не менш принципова та напружена, зважаючи на те, що суперники є сусідами в турнірній таблиці і мають однакову кількість перемог-поразок.

Підопічні Юрія Горєнкова зарекомендували себе як дуже непоступлива команда. Житомиряни здатні дати бій та обіграти будь-якого суперника. Зрештою, команда вже виграла 6 поєдинків, ще в декількох була максимально близька до перемоги, зокрема і в іграх з Тернополем та Рівнем.

В складі наших суперників зібрані індивідуально сильні гравці, з досвідом як Суперліги з класичного баскетболу, так і її тезки з баскетболу 3х3. Цікаво, що в складі суперників грає добре знайомий луцьким вболівальникам Михайло Нейжмак, а Кирило Корчагін  навіть зіграв декілька матчів за команду «Промбудсфера»(баскетбол 3х3).  Зрештою, «ноунеймів» в команді немає. Лідерами житомирян за  статистичними показниками  є Євген Болоценко(15.2 очок), Олександр Рихлюк(8.6 підбирань) та Вадим Довідний(6.8 передач) за гру.

«Старий Луцьк» останні матчі 2019-го року проводить перед рідними вболівальниками, тому лучани зроблять все, аби покласти «під ялинку» дві перемоги і випередити гостей у турнірній таблиці.  Традиційно, непросто для нашої команди дався виїзд до Івано-Франківська, але ще залишилася більше, ніж половина матчів на першому етапі. Тому – все в руках гравців «Старого Луцька». Лідерами нашої команди за статистичними показниками є Дмитро Швагринський (15.2 очок), Денис Тютюнник(7.9 підбирань) та Едуард Федчук(4.1 передач) за гру.

Першу гру команди зіграють в суботу, 21-го грудня о 19:00. Наступний матч проведуть суперники зіграють в неділю, о 18:00. Місце – обласна ДЮСШ(Шевченка 3). Трансляція – Ютуб та 12-канал.  Окрім цікавих матчів, на вболівальників чекає традиційно розіграш 10 тисяч гривень, призів від спонсорів, танці черлідерів та чимало інших цікавинок. Не пропустіть !

 

Андрій Співак(гравець БК «Старий Луцьк»): «Чим вище закінчимо перший етап – тим легше буде у плей-офф. В нас амбітні цілі, хочемо попасти в четвірку, можливо поборотися за призи. Якщо хтось виграє дві гри, або ми, або Житомир, то ця команда закріпиться на 4-му місці. В суперника сильні індивідуальо гравці. В цієї команди немає повноцінного тренувального процесу, але всі хороші гравці в гарній формі, адже грають паралельно у київських лігах. Хочемо показати, що ми сильніші і не дарма тренуємось».

Текст – Андрій Мошкун

Фото – Степан Матіях

Рекомендовано

Догори
Підтримати