«Зробимо висновки і наступні матчі проведемо краще», – Дмитро Чайковський

Віце-президент, тренер,  БК «Старий Луцьк-Університет» Дмитро Чайковський та гравець команди Дмитро Швагринський підсумували «спарку» проти БК «Кривий Ріг».

Дмитро Швагринський: «Два непоганих матчі, але другий був невдалим для нас. Ми багато промахнулися відкритих кидків. Якщо аналізувати дві гри, то в другій програли саме через власні невлучні кидки. Команда Кривого Рогу стала в тій групі другою, там хороші атлетичні молоді хлопці. В нашій команді теж є такі гравці, але їм трішки не вистачає чогось, чи то ігрової практики, чи то впевненості. Будемо старатися радувати своїх вболівальників, перемагати вдома і на виїзді»

Дмитро Чайковський: «Неприємне відчуття, адже і вчора, і сьогодні на трибунах було дуже багато глядачів. Нам неприємно проводити такі ігри. Я думаю, що в нас таких поразок більше не буде. Ми більше не хочемо розчаровувати своїх глядачів. Щойно в роздягальні тренер сказав гравцям, що в тому і сила команди, щоб вміти перелаштуватися, якщо не летять кидки, то потрібно робити акцент на проходи і загравання гравців в трисекундній зоні. Ми сьогодні не справилися з Унгруряном та Фроловим. Ці ігри кожному з наших гравців додають досвіду. Зробимо висновки і наступні матчі проведемо краще».

Рекомендовано

Догори
Підтримати