Дитячі посмішки, безліч емоцій та кумири поруч»: у Луцьку відбулося свято баскетболу

Дитячі посмішки, безліч емоцій та кумири поруч»: у Луцьку відбулося свято баскетболу

Декілька десятків дітей, їх батьки, друзі та гравці «Старого Луцька» стали учасниками новорічного «Свята баскетболу». Дійство відбулося сьогодні, 28-го грудня, в Спорткомплексі СНУ.

На початку заходу слово взяли головний тренер БК «Старий Луцьк» Володимир Журжій та віце-президент клубу Дмитро Чайковський. Наставники привітали присутніх з прийдешніми святами та висловили сподівання, що серед учасників свята будуть майбутні гравці «Старого Луцька».

Форвард БК «Старий Луцьк» та тренер студентської команди Петро Глушко акцентував увагу на тому, що студентська команда Східноєвропейського національного університету є хорошим містком для переходу на професійний рівень.

Згодом розпочалася офіційна частина дійства. Дітей поділили на 4 команди, а капітанами команд стали гравці БК «Стартй Луцьк» – Едуард Федчук, Володимир Коцько, Денис Тютюнник та Дмитро Швагринський. Для них провели 2 захопливих естафети та баскетбольну вікторину.

Завершував дійство жартівливо-товариський матч між командою дітей та гравцями «Старого Луцька», останні, до слова, грали у боксерський рукавицях, окулярах із паперових стаканчиків, а Володимир Шевчук і взагалі був у сітці!

Протягом всього дійства для присутніх виступали колектив з черлідингу СНУ ім. Лесі Українки «Венера» та Iron city. Був на заході і Баскетбольний Санта, роль якого виконував гравець «Старого Луцька» Максим Дейна. Саме із рук Санти діти отримали подарунки та сувенірну продукцію «Старого Луцька». Юні баскетболісти зробили фото із своїми улюбленцями та взяли у них автографи.

Текст – Андрій Мошкун

Фото – Степан Матіях

 

Повний фотозвіт – за посиланням!

 

Рекомендовано

Догори
Підтримати