Дали бій лідеру: поступаємось БК «Тернопіль-ТНЕУ»

Дали бій лідеру: поступаємось БК «Тернопіль-ТНЕУ»

Лучани на виїзді до останнього боролися за перемогу із лідером групи, але все ж поступилися підопічним Дмитра Забірченка.

Матч розпочався з влучного дальнього Федчука. Господарі ж довго не могли закинути в наше кільце, та і загалом перша половина чверті була не результативною. Тим не менш, команди «розкочигарилися» і почали влучати. «Жовті» вийшли вперед, наші не відставали. Скоротило відставання дальнє влучання від Коцька, але Биков забив із сиреною 17-14.

На старті другої чверті команди обмінялися дальніми влучаннями. Ще раз здалеку попав Федчук, але у наступній атаці залетів середній від Ворніка. Згодом влучали Найко та Бречко, а після «трьохи» Бикова відставання лучан досягнуло 10 очок. Хорошу кінцівку чверті у складі «Старого Луцька» видав Дмитро Швагринський, який забив у проході та влучив із середньої відставні:  36-29 перед великою перервою.

У третій чверті в нашої команди продовжували не залітати штрафні. Непоганий відрізок у складі гостей провів Глушко, не відставав і досвідчений Литвиненко, який заробив 5 очок за декілька десятків секунд. Господарі теж не дрімали. Дозволивши нашій команді наблизитися на відстань однієї результативної атаки тернополяни знову відірвалися на 10 очок, а перед останньою чвертю рахунок на табло був  59-47.

На старті десятихвилинки Федчук влучив «трьоху», але і господарі рук не опустили. Незважаючи на це, після того як Швагринський влучив дальній кидок  відставання нашої команди скоротилося до 6 очок. Тернопіль відповів своїми влучними атаками.

За 2.10 до кінця 4 чверті лучани знову скоротили різницю у рахунку до 6 очок. Забірченко взяв тайм-аут. Наші впритул наблизилися до суперника:  Федчук  скоротив відставання до 3 очок, але лучани відразу пропустили дальню атаку Рижова. Настала черга тайм-ауту від наших тренерів. Гравці «Старого Луцька» мали можливість відіграти відставання, зібравши декілька підбирань у нападі, але не влучивши свої кидки. Зрештою, тернополяни таки втримали перемогу 76-68.

Найрезультативнішим гравцем матчу став Дмитро Швагринський(16 очок). Завтра команди зіграють ще один поєдинок.

Рекомендовано

Догори
Підтримати