«Я не люблю програвати», – Дмитро Швагринський

«Я не люблю програвати», –  Дмитро Швагринський

Форвард БК «Старий Луцьк-Університет», який відзначився дабл-даблом у першій грі проти «Черкаських Мавп-2» підсумував «спарку» виїзних матчів для клубної прес-служби.

Дмитро Швагринський: « В другому матчі, перш за все, нам не вдалося реалізувати тактичні задумки. Окрім цього, дуже багато пропустили в захисті, а в нападі нам не вдавалося достатньо забивати. Може свою роль зіграли і фізичні кондиції, але, я думаю, що більше техніко-тактичні особливості. Першу гру ми виграли за рахунок досвіду, досвідчені гравці більше брали на себе гру. В другій грі десь більше пощастило черкащанам. Вони були добре налаштовані, підключили людей з основного складу. До того ж це була домашня гра. Для них це все було сильною мотивацією, адже вони знали, що з нами не поїхали три гравці, які могли нам сильно допомогти.

Я думаю, що в нас все буде добре: без поразок не буває виграшів. Зробимо для себе висновки, будемо працювати над помилками. В нас все попереду, ще залишається близько двадцяти матчів у Вищій лізі.

По тренуваннях видно, що всі хлопці в хорошому настрої, немає ніякої паніки. Повторюся, що ми їхали без травмованих гравців і це повпливало на результат. Досвідчені гравці, які були в складі, отримали велике навантаження. Не може ж гравець по сорок хвилин на високому рівні однаково проводити.  На фоні цього ми зробили маленькі помилки, які вилилися в загальний результат. До того ж, черкащани нас розібрали. Вони побачили як ми граємо в першій грі, в них досвідчені тренери і це вилилось для нас в такий результат.

Для мене всі протистояння принципові, бо я не люблю програвати.  Ніякої особливої принциповості не було. Ми спілкувалися як під час гри, так і після. Максим Дейна – хороший гравець. Він постійно додає, і в антропометрії, і в фізичній підготовці. Ми сподівалися, що він буде грати в Луцьку, адже він вихованець місцевого баскетболу. Так склалися обставини, що він в Черкасах»

Рекомендовано

Догори
Підтримати