«У нас є характер», – Володимир Журжій про перемогу над львів’янами

«У нас є характер», – Володимир Журжій про перемогу над львів’янами

Головний тренер БК «Старий Луцьк-Університет» Володимир Журжій та захисник команди Володимир Коцько прокоментували перемогу над «Львівською Політехнікою». Матч відбувся 4 листопада.

Володимир Коцько: « Насамперед хочу дуже подякувати нашим вболівальникам, які вчора та сьогодні підтримували команду в найвідповідальніший момент. Вчора гра складалася за схожим сценарієм, адже ми провалили третю чверть. Сьогодні ми змогли зібратися з силами та вирвати перемогу.

Ця перемога дуже потрібна, тому що «Львівська Політехніка» – це наш конкурент за потрапляння в четвірку. Невпевненості у мене вже немає, адже проводжу багато часу на майданчику. Вчора сорок хвилин бігав, то може сьогодні була невеличка втома, але відкрилося друге дихання і забив такі потрібні кидки».

Володимир Журжій: Хочу привітати наших вірних вболівальникам. Також слова вдячності і гравцям. Згідний я з Володею, що в нас були провали в третій чверті.  Сьогодні ми зіграли зібрано та повернулися у гру. Я дуже вдячний за це хлопцям. Якби не останній фол Володимира Коцька, то можна було б сказати, що ми ідеально провели кінцівку.

Ця перемога була дуже важлива, адже це був наш прямий конкурент за потрапляння у четвірку. Ми не мали права сьогодні програвати. Дуже багато помилок, втрат: сімнадцять – сьогодні, двадцять чотири – вчора. Наша команда дуже багато втрачає, і це є неприпустимим. Ми будемо працювати над цим. Ми непогано проводимо першу половину, але втрати не дозволяють піти у відрив. Якщо зробимо роботу над помилками і їх зменшимо, то в нас будуть ще кращі результати.

Едуард Федчук поки не готовий на сто відсотків. У нього була досить неприємна травма. Він не може викладатися на повну. Так складалася гра, що потрібно було, аби кінцівку грали наші найдосвідченіші гравці. Капітан – один з них.

У нас є характер. Це наш фірмовий стиль. Дуже багато матчів було, коли ми поверталися в гру та вигравали її. Характер у нас є, потрібно попрацювати над техніко-тактичними моментами».

Рекомендовано

Догори
Підтримати