Курс на Черкаси: анонс матчу проти «Черкаських мавп-2»

Курс на Черкаси: анонс матчу проти «Черкаських мавп-2»

Після серії домашніх матчів наша команда зіграє виїзну «спарку» проти «Черкаських мавп-2». Поєдинки відбудуться 9 та 10 листопада.

«Старий Луцьк-Університет» минулих вихідних провів напружені два матчі проти конкурентів в боротьбі за серію плей-офф – «Львівської Політехніки». В першому поєдинку лучани поступилися галичанам, однак в другій грі продемонстрували характер та після яскравого «камбеку» вирвали таку потрібну перемогу. Зважаючи на це, волиняни перебувають  в хорошому психологічному стані.

Окрім цього відзначаємо,  статистичні показники Володимира Коцька(18.9 очок та 3.8 передач за гру) та Олега Салтовця(10.1 підбирань за гру). Значний вклад у перемогу над «Львівською Політехнікою» зробив Едуард Федчук: важливі дальні влучання та лідерські якості капітана лучан після матчу відзначив і наставник «політехівців» Ярослав Зубрицький. На жаль, не допоможе своїй команді форвард Юрій Карпенко, який продовжує заліковувати травму і до Черкас не поїхав.

У «Черкаських Мавп-2» справи ідуть не так добре. Перед звітним матчем команда Едуарда Скрипця має в своєму активі лише одну перемогу, обігравши в останній грі КПЗО «ДОС ДЮСШ-ДОР» (Дніпро). Зважаючи на це, команда перебуває в хорошому емоційному стані, однак з огляду на турнірне положення, потребує лише допомоги.

Цікаво, що по-особливому принциповим матч проти «Старого Луцька» буде для лучан у складі команди з Черкас – форварда Ярослава Войтовича та центрового Максима Дейни. Останній прокоментував завтрашній поєдинок для прес-служби нашого клубу:  « У нас неповний склад, є травмовані гравці. Незважаючи на це, з двох матчів треба вигравати обидва. В складі лучан є досвідчені Федчук та Салтовець, але в нас є швидкість. За рахунок швидкості треба вигравати. Звісно, «Старий Луцьк» команда з рідного міста, там починав грати в баскетбол. Поділився з тренером і партнерами по команді знаннями про луцьку команду. Думаю, що зуміємо це використати в грі».

Лідерами команди за статистичними показниками є Юрій Романовський(15.3 очка за гру), Максим Дейна(6 підбирань за гру) та Кирило Панфілов (3.4 очка за гру).

Перший матч команд розпочнеться в п’ятницю, 9-го листопада, о 17:00. Другий – в суботу, 10 листопада, о 12-й годині. Трансляція – Ютуб.

 

Рекомендовано

Догори
Підтримати