Володимир Журжій: «Виїзд в Черкаси був дуже важкий»

Володимир Журжій: «Виїзд в Черкаси був дуже важкий»

Головний тренер баскетбольного клубу «Старий Луцьк-Університет» Володимир Журжій прокоментував виїзні поєдинки проти БК «Черкаські Мавпи-2» та підготовку до матчів проти команди з Тернополя.

Володимир Журжій: «Виїзд в Черкаси був дуже важкий. Не дивлячись на те, що черкаська команда до цього матчу мала всього одну перемогу, в них додалося три гравці з основної команди з Суперліги. Тому вони відразу стали набагато сильнішими. В нас були кадрові проблеми, нам не зміг допомогти наш капітан Едуард Федчук та Юрій Карпенко,  вони заліковують свої травми, тому у нас були проблеми в задній лінії.

Перша гра була дуже важка. В кінцівці нам вдалося їх дотиснути. Друга гра була повністю провалена нами. Трагедії з поразки ми не робимо, будемо працювати далі. Я дуже надіюся, що наш лазарет буде пустим до наступних матчів і ми підійдемо в повному складі.

В другому матчі ми перегравали черкащан на початку гри, але за рахунок індивідуальних дій Воєводи, господарям вдалося не пустити нас у відрив. Вони трималися за рахунок цього в грі. А третя чверть у нас не вийшла, хоча я не думаю, що це проблема суто в третій чверті. Це індивідуальна майстерність в конкретних епізодах була в нас не на найвищому рівні. Ми намагаємось агресивно захищатися, це стосується нашої задньої лінії. Там в нас ключовий гравець Едуард Федчук, який би нам додав агресії та зміг би якісно захищатися один на один проти таких якісних гравців як Руслов і Воєвода. Максим Дейна – наш вихованець, теж зіграв на дуже хорошому рівні, дуже класно відіграв і першу, і другу гру.

Розпочали підготовку до матчів з Тернополем. Це дуже серйозна команда. Ми зустрічалися ще в Першій лізі. Наскільки я знаю, то в них змінився тренер, прийшли нові гравців. На старті чемпіонату вони демонструють дуже непогані результати, тому готуватися треба дуже серйозно до цього матчу. Сподіваюся, що підійдемо до гри в повному складі. В нас є достатньо часу на підготовку. Попрацюємо над фізичними кондиціями, ігровими взаємодіями. Будемо їхати, щоб дати бій Тернополю.»

Рекомендовано

Догори
Підтримати