«Ця перемога дуже важлива в психологічному плані», – головний тренер БК «Старий Луцьк»

«Ця перемога дуже важлива в психологічному плані», – головний тренер БК «Старий Луцьк»

Володимир Журжій та Едуард Федчук підсумували поєдинки проти БК «Черкаські Мавпи-2».

Володимир Журжій (головний тренер БК «Старий Луцьк»): «Хочу подякувати глядачам, які нас підтримують. В Луцьку я декілька років  провів як гравець, мені було дуже приємно грати при заповнених трибунах, коли серйозна підтримка. Поразка у першій грі дуже болюча для нас . Спочатку ми не зрозуміли, чому це сталося, адже можна по-різному програвати, але не так. Під час другої гри я сказав хлопцям, що якби вона не закінчилася, потрібно віддавати все що можна. У першій грі такого не було, не всі віддали все, що можуть на майданчику.

У нас була досить непроста розмова. Після таких поразок команда або йде вниз, або піднімається, хлопці вибрали друге, хоча в другій грі були гойдалки: ми пішли у відрив, потім збилися на індивідуальну гру, мало рухали м’яч та дозволили Черкасам повернутися у гру, програвали. За рахунок надзусиль всієї команди ми повернулися, довели гру до перемоги, яка важлива у психологічному плані та має турнірне значення».

Едуард Федчук(капітан БК «Старий Луцьк-Університет»):

« Хочеться без всякого аналізу вибачитися перед глядачами за першу гру. Нам дуже соромно, мені і всій команді, скажу це на правах капітана Думаю, перемогу ми присвячуємо глядачам. Щоб їх не втратити, ми перемагатимемо в кожній грі».

Рекомендовано

Догори
Підтримати