«Тільки гра і бажання виграти», – Макс Дейна

«Тільки гра і бажання виграти», – Макс Дейна

Максим Дейна – уродженець Луцька. Саме в цьому місті хлопець не просто займався баскетболом, а в зовсім юному віці зумів дебютувати у Суперлізі, отримувати виклики у збірні своєї вікової категорії. Згодом спортсмен переїхав до «Черкаських Мавп» і знаходиться в обоймі команди, яка минулоріч стала чемпіоном України. Сьогодні Максим повертається до рідного міста в складі дубля «Черкаських Мавп» і вперше гратиме у рідному місті не за команду з Луцька. Про очікування від матчів проти «Старого Луцька» центровий розповів прес-службі нашого клубу.

«Проти Луцька вдома я гратиму перший раз. Завжди приємно повертатися додому. Як не господар на майданчику я ще в Луцьку не провів жодного матчу. Можливо, буде певний мандраж чи щось інше, але, думаю, що справлюся з цим. Будуть друзі, батьки, тренери – буде тиск моральний, але витримаю.

Обіграти «Старий Луцьк» спробуємо за рахунок швидкості. В них вдома не завжди добре виходить реалізовувати штрафні. Будемо грати агресивно в атаці, намагатися проходити під кільце. За рахунок цього будемо пробувати виграти матч. З нами не приїхав один гравець стартового складу, але думаю, що ми зможемо замінити його.

Важко грати проти хлопців з яким ріс і вчився грати. Психологічно і морально важко. За межами майданчика ми друзі, але під час гри ми суперники і ніякої дружби бути не може. Тільки гра і бажання виграти».

 

 

 

 

 

Рекомендовано

Догори
Підтримати