«Старий Луцьк» прийме команду з берегів Дніпра

«Старий Луцьк» прийме команду з берегів Дніпра

Вже сьогодні БК «Старий Луцьк-Університет» розпочне спарку з «Інваспорт ДОС ДЮСШ».

Минулий «баскетбольний» вікенд для лучан був «архінасиченим» як на емоції, так і на події. Дві гри проти «Черкаських Мавп-2» однозначно надовго запам’ятаються вболівальникам баскетболу. Сьогодні стартує ще одна домашня «спарка». Цього разу наші хлопці поміряються силами з БК «Інваспорт ДОС ДЮСШ». Суперники вже зустрічалися в Дніпрі. Ті поєдинки були непрості для хлопців Журжія: хоч «Старий Луцьк» і зумів вирвати дві перемоги, але матчі було дуже конкурентними. Як підтвердження цього –  рахунок 80-81 та 80-87.

Сьогоднішні суперники лучан займають останнє місце в турнірній таблиці нашої групи, але підопічні Станіслава Каковкіна, без сумніву, заслуговують на повагу. В дніпровських поєдинках «жовті» продемонстрували налагоджений зонний захист, чудове взаєморозуміння та самовіддану боротьбу за кожен м’яч. Окрім цього, гості мають хорошу ротацію. Лідером команди з Дніпра є захисник Олександр Фоменко. Минулих вихідних «Інваспорт ДОС ДЮСШ» поступилися лідеру нашої групи «Тернопіль-ТНЕУ». Кращими в складі дніпрян за статистичними показниками є Олександр Фоменко (11.3 очок та 3.5 передач за гру) та Павло Рязанцев (6.7 підбирань).

Наша команда провела кардинально протилежні поєдинки проти дубля «Черкаських Мавп». В першій грі підопічні Володимира Журжія поступилися гостям, однак вже наступного дня продемонстрували дуже хороший баскетбол, який забезпечив підсумкову перемогу. Справжнім лідером в тому матчі став капітан Федчук, який самотужки набрав майже половину очок команди. Самовідданість і хороший приклад молодшим партнерам продемонстрував Андрій Литвиненко, який продовжив гру після травми. Про важливість поєдинків проти дніпрян клубній прес-службі розповів захисник «Старого Луцька» Олександр Прозапас: «Для нас дуже важливо здобути дві перемоги в цих матчах. Знаємо, що команда з Дніпра дуже непоступлива, налаштовуємось на важкі ігри».

Найкращими за статистикою в складі «Старого Луцька» є Володимир Коцько (16.2 очок та 4.1 результативні передачі) та Дмитро Швагринський (6.5 підбирань) З огляду на боротьбу за місце в плей-офф наші команді не можна втрачати очок, тому «Старий Луцьк», без сумніву, гратиме на перемогу. Зрештою, іншого результату вболівальники не зрозуміють.

Перший матч команд стартує сьогодні, 16-го лютого, о 19:00, другий – завтра о 10:00. Місце – обласна ДЮСШ (Шевченка 3). Трансляція – 12-й канал.

Рекомендовано

Догори
Підтримати