«Старий Луцьк» поступився дублю «Черкаських Мавп»

«Старий Луцьк» поступився дублю «Черкаських Мавп»

Наша команда перемогла у стартовій чверті, однак після цього не змогла нічого вдіяти з гостями з Черкас.

Початок матчу не передвіщав кінцевого результату. Стартові очки в матчі здобув лучанин Дейна, однак вони пішли в скарбничку гостей. Активним на початку гри був ще один лідер «чорних» Сєргєєв. «Старий Луцьк» не відставав: влучали Коцько, Швагринський і Федчук. Здавалось би і полетіло здалеку: в стартовій хвилини наша команда влучила 4 з 6 трьохочкових спроб. Загалом, господарі краще провели початок поєдинку і закономірно перемогли з рахунком 19-17.

Друга чверть в очковому еквіваленті для черкащан стала «близнючкою» першої: гості набрали тих же 17 очок, однак наша команда – втричі менше.  Все починалося не так погано: з середньої влучив Литвиненко, але потім гості на чолі з капітаном Дейною заграли активніше і це дало результат. Після кидків Максима, Прокопенка та Бондаренка гості вийшли вперед. «Білі» продовжували промахуватися з лінії штрафних та почали «мазати» здалеку. Насамкінець чверті «базер» вдався Романовському. На велику перерву суперники пішли за рахунку 25-34.

Після перерви здавалось би ситуація мала змінитися на користь «Старого Луцька»: активно набирав очки Коцько, по три фоли в своєму пасиві мали Дейна та Сєргєєв, гості  грали обмеженою кількістю гравців і ризикували «підсісти» фізично. Тим не менш, підопічні Скрипця збільшували свій відрив у рахунку. Свою баскетбольну майстерність довів ще один луцький «легіонер» «Черкаських Мавп» Ярослав Войтович. Швагринський і Литвиненко скоротили різницю до чотирьох очок, однак на більше наших хлопців не вистачило. Гості збільшували перевагу і навіть результативні старання Коцька їм не завадили. Чверть закінчилася за рахунку 40-54.

Остання десятихвилинка стала надрезультативною, але дубль «Черкаських Мавп» свого не відпустив. Коли різниця у рахунку досягнула 20-очок, здалось, лучани зовсім занепали духом. Наша команда спробувала «повернутися» в матч за допомогою дальніх спроб, але занадто часто пропускала атаки у відповідь. Зрозумівши, що поєдинок вже не виграти тренери дали змогу зіграти і Сєрьогіну та Гловацькому. Фінальна сирена зафіксувала рахунок 64-87. Найрезультативнішим гравцем матчу став Володимир Коцько(20 очок та 8 підбирань). Вже завтра «Старий Луцьк» спробує реваншуватися за поразку: гра стартує о 11:00.

 

Рекомендовано

Догори
Підтримати