«Старий Луцьк» поступився «Хіміку-2» у Южному

«Старий Луцьк» поступився «Хіміку-2» у Южному

Баскетбольний клуб «Старий Луцьк» поступився на виїзді третій команді чемпіонату.

Перед матчем розташування БК «Старий Луцьк-Університет» залишили Олег Салтовець та Василь Чиж, колектив подякував їм за співпрацю і продовжив чемпіонат без «легіонерів».  Команда ж перед поєдинком встигла покупатися в морі та зарядитися хорошим настроєм.

Гра розпочалася з двох очок від Глушка, однак згодом в нашої команди немов продовжилося прокляття матчу з БК «Рівне» і знову не заладилось в атаці. В лучан не полетіло здалеку, не вдавалося і загравати високих у трьохсекундній зоні.  Господарі ж робили ставку на швидкі атаки. Гості перебрали командних фолів і «біло-зелені» раз за разом виходили на лінію штрафних. Розчаклувати кільце «Хіміка» після шестихвилинної «засухи» зумів Кунчик. Судді свистіли всі доторки лучан до господарів, не даючи нашим хлопцям нав’язати супернику свою гру. Зрештою, перша чверть завершилася з рахунком 31-6.

В другій чверті активним знову був Кунчик. Дмитрові хотілося показати себе в протистоянні з командою, за яку він колись виступав. Незважаючи на це, захисник нашої команди заробляв не лише очки, а й персональні фоли, яких на початок другої десятихвилинки у нього назбиралося аж 4. Двічі поспіль у «фарбі» з суперниками розібрався Шевчук, лучани дещо скоротили різницю в рахунку. Після тайм-ауту господарів здалеку влучив Федчук, однак підопічні Пащенка теж атакували вдало. Втіхою для луцьких вболівальників став «базер» від Хомича. На велику перерву команди пішли за рахунку 55-26.

Третя чверть розпочалася з влучних дальніх від Рахімшаїкова і Шавгарова. Южненцям вдалим дальнім відповів…Шевчук, тією ж монетою партнера по команді підтримав Карпенко. Згодом на авансцену знову вийшов молодий центровий лучан Шевчук, який відзначився «ендваном». В наступній атаці вдалим «трьоху» забив Головчик. Наші баскетболісти мала можливість завершити десятихвилинкою своєю вдалою атакою, однак втратили м’яч. Чверть завершилася з рахунком 80-45.

В останній десятихвилинці «ендваном» відзначився Кунчик. В господарів влучали Безима та Рахімшаїков. Загалом, команди грали у відкритий баскетбол, не захищаючись так активно як у попередній чверті. Прикре пошкодження у ці хвилини отримав Андрій Литвиненко. За дві хвилини до завершення матчу шанс дебютувати у Вищій лізі отримав і Богдан Гловацький. Зрештою, господарі довели матч до логічного завершення, перемігши з рахунком 100-67. Найрезультативнішим гравцем матчу став Володимир Шевчук, в активі якого 20 очок.  Завтра о 11:00 команди проведуть ще один матч.

 

 

 

 

 

Рекомендовано

Догори
Підтримати