«Старий Луцьк-Університет» поступився БК «Рівне»

«Старий Луцьк-Університет» поступився БК «Рівне»

В першому матчі сезону наша команда на виїзді поступилася БК «РІвне».
Суперники почали гру активно, відразу демонструючи своє бажання здобути перемогу. Команди були заряджені на боротьбу, не шкодуючи себе та суперника вступали в єдиноборства. Арбітри ж відразу продемонстрували, що вони не забули що таке «домашнє суддівство», присуджуючи луцькій команді дивні, а подекуди і зовсім незрозумілі фоли. Тим часом господарів повели у рахунку. Серед місцевих баскетболістів активними були Коров’яков та Кісільчук, в нашій команді роль лідера взяв на себе Володимир Коцько, завдяки результативним діям якого різниця у рахунку скоротилася до 4 очок. Незважаючи на це, кінцівка чверті краще вдалася рівнянам, які вели 35-21
Початок другої десятихвилинки виграли наші хлопці. 4 очка від Салтовця та 5 від Коцька змусили наставника червоно-білих брати тайм-аут. Після цього значний проміжок часу обидві команди демонстрували хорошу гру в захисті, почергово не даючи супернику шансів завершити атаку результативними діями. Після такої «засухи» полетіло в «Старого Луцька»: 2 з фолом від Салтовця та «трюльник» від Шевчука дали змогу нашій команді наблизитися у рахунку. Під час великої перерви на табло горіло 44-38 на користь Рівного.
На початку третьої чверті розвиток подій на паркеті вкотре підкоригували судді. «Люди в жовтому», які до того активно вступали в дискусію з гравцями, знову були непослідовними, виписавши технічний фол капітану нашої команди Едуарду Федчуку: цей фол для лідера «Старого Луцька» став четвертим. Зауважимо, що до цього « на фолах» був ще один гравець основи лучан Дмитро Швагринський. Такі обставини, без сумніву, зіпсували план на гру нашій команді. Ці хвилини запам’яталися вболівальникам дальнім влучанням Швагринського, блок-шотом Шевчука та справжнім бенефісом Коров’якова, який раз по раз влучав в ціль. Як підсумок, 71-56 перед останньою чвертю.
Початок четвертої десятихвилинки для нашої команди був оптимістичним. Завдяки результативним діям Швагринського різниця у рахунку скоротилася. Однак згодом п’ятий фол отримав Литвиненко, обачними мусіли бути й гравці, які «сиділи» на чотирьох фолах. В таких умовах наздогнати господарів, в яких залітали практично все, було неможливо. Усвідомлюючи це та тримаючи в пам’яті завтрашню гру, Дмитро Чайковський дав можливість зіграти баскетболістам, які до того отримували мало ігрового часу. У підсумку, 89-67 на користь рівного. Наступну гру команди зіграють завтра о 13:00. Вже тоді наша команда матиме хорошу можливість взяти реванш.

Рекомендовано

Догори
Підтримати