«Старий Луцьк-Університет» поступився львів’янам

У драматичному матчі наша команда не в оптимальному складі поступилася гостям з Міста Лева.

Фактично, тиждень тому команди грали два матчі в Кубку України. Ті протистояння завершилися на користь галичан, однак тоді наша команда грала в експериментальних складах, тож ніяких трагедій через такий результат ніхто не робив. Лучани небезпідставно сподівалися на реванш, але не так сталося як згадалося…

Серйозною проблемою для наставників нашої команди стала ситуації в лазареті. В матчах «аматорської» ліги прикро травмувався Юрій Карпенко. Не в найкращих кондиціях підійшли до матчу Петро Глушко та Едуард Федчук, останньому так і не вдалося повністю відновитися: капітан з’являвся в матчі лише в окремих епізодах.

Старт поєдинку краще вдався нашій команді. Вже традиційно для старту чемпіонату результативними діями відзначився Володимир Коцько. На підмогу захиснику поспів і Петро Глушко, який влучав в атаках і вдало захищався під власним кільцем. Результативна перша чверть завершилася за рахунку 23-19.

Друга чверть стала менш результативною. Команди почергово виходили вперед у рахунку, варіювали тактику, граючи то в персональний, то в зонний захист. Баскетболістам в зелених майках краще вдалася кінцівка: на перерву лідерами пішли хлопці Ярослава Зубрицького – 37-40.

Як часто ведеться в баскетбольних матчах, вирішальною стала третя чверть. В цій десятихвилинці активізувався Клебан, який вдало замінив Завадського, влучаючи дальні спроби та вдало захищаючись проти Салтовця. Хороший відрізок видав і капітан команди гостей Денис Тютюнник: харизматичний галичанин підбирав на чужому кільці та забивав очки другого шансу. Наші хлопці перебували не в найкращому моральному стані, поступившись у третій десятихвилинці 55-66.

Перебіг подій в четвертій чверті нагадував її попередницю. За менш ніж дві хвилини «Старий Луцьк» дав надію собі та вболівальникам на інтригу: Коцько та Хомич дальніми влучаннями скоротили різницю у рахунку, однак часу залишилося надто мало. Зрештою, фінальна сирена зафіксувала перемогу гостей з рахунком 72-89.

Відзначимо, що у складі львів’ян 6 гравців здобули понад 10 очок .Найрезультативнішим гравцем матчу став Володимир Коцько з 22 очками. Завтра, о 11:00-й годині команди проведуть ще один матч, в якому наші хлопці зможуть взяти реванш.

 

Рекомендовано

Догори
Підтримати