«Старий Луцьк-Університет» мінімально поступився «Хіміку-2»

«Старий Луцьк-Університет» мінімально поступився «Хіміку-2»

Другий матч команд у Луцьку завершився мінімальною перемогою гостей. 

Стартові секунди матчу краще розпочала наша команда. Саме «Старий Луцьк» вийшов вперед у рахунку, однак гості швидко оговталися і зусиллями Рахімшаікова та Головчика раз по раз заробляли очки. Зауважимо, що в порівнянні з вчорашнім поєдинком команді Олександра Пащенка вдавалося краще захищатися під власним кільцем. До того ж южненці менше фолили і не давали господарям можливості виконувати штрафні кидки. Зрештою, фактично, рівна перша чверть закінчилася мінімальною перемогою гостей 20 – 22.

Чи не вирішальною для підсумкового результату стала друга десятихвилинка. В цій чверті «зеленим» вдавалися і швидкі атаки,й спроби здалеку. Мали гості й дуже комфортну перевагу у вигляді 18 очок, однак нашим хлопцям зусиллями Салтовця, Швагринського і Чижа вдалося скоротити різницю у рахунку. На велику перерву команди пішли, коли на табло «горіло» 40-54 на користь «Хімік-2».

Третя десятихвилинка краще вдалася господарям. Дмитру Чайковському вдалося знайти вдалі тактичні рішення. Розкидався у третій чверті і Володимир Коцько, який влучав і з «фарби», і дальні спроби. В гостей активними й влучними були Шавгаров та Козак. У лучан налагодили дальній кидок Швагринський та Чиж, а Салтовець та Литвиненко вигравали боротьбу під кільцем. Зрештою, перед останньою чвертю рахунок був 68-77 на користь гостей.

Остання чверть стала справжнім видовищем для баскетбольних гурманів. Гравці «Старого Луцька» активізувалися і це принесло свої результати. За менш ніж 3 хвилини до завершення поєдинку южненці володіли перевагою у 8 очок, однак після тайм-ауту різниця у рахунку танула на очах. Трьохочкові від Швагринського та Коцька скоротили відставання до одного очка, однак на останніх секундах матчу нашій команді не вдалося реалізувати штрафні кидки і вирвати перемогу. У підсумку, гра завершилася з рахунком 89-90 на користь «Хіміка-2».

Найрезультативнішим гравцем матчу став Володимир Коцько із 28 очками. У нашій команді варто відзначити й Дмитра Швагринського, в активі якого 21 очко та 7 підбирань.

Рекомендовано

Догори
Підтримати