«Молодь – не завжди стабільна», – головний тренер «Старого Луцька»

«Молодь – не завжди стабільна», – головний тренер «Старого Луцька»

Після виїзних матчів Вищої ліги проти дубля «Київ-Баскета» головний тренер «Старого Луцька-Університету» поспілкувався з клубною прес-службою. Володимир Журжій прокоментував особливості ігор та розповів про тренувальний процес команди.

Про «ефект бумеранга» в матчах з дублем «Київ-Баскета»:

«Про якусь розслабленість мови взагалі не може бути. Я говорив перед матчами, що ці поєдинки однозначно будуть непростими. Обидва матчі закінчувалися в останній атаці: як одна команда могла виграти, так і інша. В такій ситуації на перший план виходить холоднокровність і вміння не програти ключовий мікромомент. Звісно, засмучені, що не вдалося виграти і другу гру. Перший поєдинок складався важче, ніж другий, але нам вдалося перемогти на емоціях. Розраховували і на перемогу в другому поєдинку. Вигравали після третьої чверті, але в останній не змогли втримати перемогу. Хоча вони забили нам два очки і в нас було декілька секунд для того, аби виправити становище. Федчук фактично кидав на перемогу, але не вийшло».

Про високий пресинг «Старого Луцька» та втрати «Київ-Баскета-2»:

«Ми цей пресинг не так давно почали відпрацьовувати, намагаємось грати агресивно після того як нас залишив Салтовець. Олег – гравець віковий,він не міг так викладатися в захисті і грати агресивно. В нас омолодилася команда і ми намагаємось агресивні форми захисту застосовувати. Награємо цей пресинг і будемо його використовувати. Звичайно, знали ми і про те, що кістяк наших суперників – молоді гравці. Молодь – не завжди стабільна. Десь у них виникали проблеми з цим пресингом, тому частково він був ефективний. Незважаючи на це, в другому матчі дуже добре в кінцівці зіграв Подковиров. Напевно, він і вирішив долю матчу».

 

 

 

 

Рекомендовано

Догори
Підтримати