«Ми ще себе покажемо», – Володимир Журжій

«Ми ще себе покажемо», – Володимир Журжій

Головний тренер БК «Старий Луцьк-Університет» Володимир Журжій прокоментував серію виїзних матчів проти БК «Тернопіль-ТНЕУ».

Володимир Журжій: «Тернополяни були трішки швидше, свіжіше. Дуже багато вони швидких відривів реалізували, тому в першій грі ми не змогли показати те, що хотіли. Команда в Тернополя – дуже хороша. Зараз вони ділять перше місце з Рівнем. В цієї команди багато якісних виконавців, з деякими – я грав разом. Пам’ятаєте, у нас ще були проблеми з ними в першій лізі. З того часу там додалося шість нових гравців і новий тренер. Доволі потужно укомплектована команда. В низ є десять-дванадцять рівноцінних гравців. Знаєте, є така мрія тренера – дві рівноцінних п’ятірки в команді. От якраз в Тернополя вони є. Гравці, які виходять з заміни, підсилюють гру, тому нам було важко.

В другій грі в нас були непогані шанси. Ми проаналізували помилки, які в нас були. Трошки хлопці відпочили після дороги і ми три чверті грали на рівних, мали всі шанси на перемогу, але десь нам не вистачило трішки в атаці. Якщо проаналізувати наші кидки, то не на найкращому рівні «відкидалися» наші лідери. Ніяк ми не могли влучити вільні кидки, а в четвертій чверті гра почала йти не по нашому сценарію. Хоча ми боролися до кінця. Команда в Тернополя хороша, але в неї можна вигравати. В нас ще будуть матчі вдома з ними. Ми ще себе покажемо».

Рекомендовано

Догори
Підтримати