«Ми поки не готові до жорсткого баскетболу», – Едуард Скрипець

«Ми поки не готові до жорсткого баскетболу»,  – Едуард Скрипець

Головний тренер БК «Черкаські Мавпи-2» Едуард Скрипець та капітан команди Максим Дейна прокоментували поєдинки проти «Старого Луцька».

Едуард Скрипець:

«Перша гра була не така агресивною від Луцька як друга. Сьогодні було багато силової і жорсткої боротьби. При такій боротьбі команди ростуть і молоді гравці повинні так грати. Поки ми не готові до такого жорсткого баскетболу , тому що в нас хлопці молоді, більшість 1999-2001-го року народження.

Я, на жаль, знаю Дейну і Войтовича лише з цього сезону: команду прийняв лише в серпні. Те що я бачив на початку сезону і те, як вони грають зараз – різниця велика. Але є ще чимало проблем. Є різні на це причини. На мій погляд, минулий сезон вони не дуже вдало грали. Ярослав грав на позиції 4-го номера. Зараз ми хочемо, щоб він грав на позиції 3-го номера, був форвардом. Тому йому дещо важко, він десь втрачає себе, але розвивається. Дейна, коли в нас були проблеми з великими гравцями, свою функцію виконував. Зараз в нього трішки менше ігрового часу, трішки інші завдання та зовсім інше навантаження»

Максим Дейна:

«Перед початком матчу був невеликий мандраж, але коли заробив перші очки – він зник. Коли трибуни свистіли – це навпаки заводило і хотілося ще краще грати. У першій грі ми зробили ривок та зробили однакову кількість втрат з лучанами, вони виграли наш щит. Я думаю, що на характері ми показали, що не є аутсайдерами і продемонстрували хорошу гру. У другій грі провально розпочали першу чверть, другу ми виграли, а у третій догнали. В четвертій зіграв фактор нехватки фізичних кондицій і вже не грали головою, через те й програли кінцівку»

 

Рекомендовано

Догори
Підтримати