«Маю велику надію, що переможний дух збережемо і надалі», – Володимир Журжій

Володимир Журжій: «Виїзд в Черкаси був дуже важкий»

Головний тренер БК «Старий Луцьк-Університет» Володимир Журжій прокоментував перемогу команди над БК «Говерла-КФВ».

За рахунок чого вдалося перемогти «Говерлу»:

«Я думаю, що за рахунок тактики та характеру команди. Як я і говорив перед матчем, у нас набагто довша лавка і це спрацювало. Ми додавали в другій половині, коли були обмежені фізичні можливості наших суперників. Ну, звісно, і морально-вольові якості наших гравців не можуть не тішити. Всі чотири останніх матчі на виїзді у нас були дуже важкі і завдяки в тому числі і морально-вольовим якостям ми всі ці поєдинки виграли в кінцівках, тому я звичайно задоволений, що ми йдемо на новорічні канікули з гарним настроєм. Щоправда, канікули у нас будуть недовго. Вже другого січня ми розпочинаємо тренувальний процес. Маю велику надію, що переможний дух збережемо і надалі. В нас є дуже великі шанси на потрапляння в четвірку кращих».

Про травму Швагринського і ротацію центрових:

« Будь-яка травма основного гравця, а Дмитро Швагринський у нас основний гравець, звичайно впливає на ротацію. До того ж Олег Салтовець хворів і на тиждень випав з тренувального процесу. Тому в нас були проблеми. Втрата Швагринського для нас була дуже суттєвою. У першій грі багато часу отримав Володимир Шевчук. Я задоволений його діями в цьому матчі. В другому поєдинку вже у нього не вийшло на такому рівні зіграти. В цьому матчі дуже багато часу зіграв Салтовець, але, як то кажуть, все або нічого»

Підсумок першого півріччя:

«Ми задоволені останніми результатами команди. Звичайно, якість гри ще не ідеальна. Нам є куди додавати . В нас велика кількість втрат, є ще над чим працювати. Але не може не тішити те, що в останніх матчах є позитивний результат».

 

Рекомендовано

Догори
Підтримати