«Коли залітає – набагато легше грати», – Володимир Журжій

«Коли залітає – набагато легше грати», – Володимир Журжій

Головний тренер БК «Старий Луцьк-Університет» Володимир Журжій прокоментував матчі проти БК «Львівська Політехніка», розповів про фізичні кондиції гравці, гру молоді та тренування кидків.

Про фізичні кондиції та форму команди :

«Фізичний стан гравців нас задовольнив і матчі показали, що вони готові грати в такому режимі. В принципі, коли мали можливість – давали відпочивати нашим лідерам і випускали молодих хлопців, тож по фізичному стану жодних питань немає»

Про гру Шевчука, Прозапаса та інших молодих гравців:

«Прозапас, Шевчук та інші хлопців молоді в системі клубу вже тренуються давно. Вони повинні не просто виходити, а допомагати команді. Ці виходи були заплановані, а з від’їздом Чижа і Салтовця – тим більше. Молоді хлопці повинні розуміти, що команда на них розраховує».

Про штрафні кидки та дальні спроби:

«З штрафними кидками в нас проблема залишилася. І в першому, і в другому матчі з «Львівською Політехнікою». В перших двох чвертях першого матчу був дуже хороший відсоток дальніх влучань. Це не може не тішити. В нас в команді всі хлопці з кидком, але напевно не завжди можуть піймати свій ритм. Колись воно повинно було так статися, що буде залітати. Для цього і відбуваються комбінації – щоб знайти вільний кидок. З влучаннями в нас інколи є проблеми, але ми над цим працюємо на тренуваннях. Коли залітає – набагато легше грати».

Рекомендовано

Догори
Підтримати