«За реваншем»: «Старий Луцьк» знову прийме «Львівську Політехніку»

«За реваншем»: «Старий Луцьк» знову прийме «Львівську Політехніку»

Наша команда матиме можливість реваншуватися за поразку в Кубку України.

3-4 листопада «Старий Луцьк-Університет» в рамках Вищої ліги з баскетболу зіграє «спарку» проти «Львівської Політехніки». В суботу, 3 листопада, команди розпочнуть матч о 18:00, а вже наступного дня зіграють ще один поєдинок, який розпочнеться о 11:00. Місце проведення – зал обласної ДЮСШ(Шевченка, 3). Трансляція: Ютуб та «12-й канал».

Команди провели генеральну «репетицію» поєдинку, зігравши два кубкових матчі, в яких Ярослав Зубрицький та Володимир Журжій мали змогу перевірити найближчий резерв і придивитися до майбутніх суперників.

Під час «спарки» проти дубля «Київ-Баскета» травмувалися капітан «Старого Луцька» Едуард Федчук та форвард Петро Глушко. В матчі «аматорки» прикру травму отримав ще один гравець основи нашої команди Юрій Карпенко. Серед позитивних новин відзначимо те, що перший матч на тренерському містку Вищої ліги з баскетболу після Юнацьких Олімпійських Ігор проведе головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій.

Обидві команди провели по 6 матчів в рамках Вищої ліги. В активі нашої команди 3 перемоги при 3-х поразках, галичани ж в 4-х матчах святкували перемогу та двічі поступилися. Вразливі місця команди зі Львова продемонстрували матчі проти команди з Тернополя. Зрештою, висновки про сильні та слабкі сторони галичан наші тренери могли зробити  під час очних кубкових матчів.

Відзначаємо, наявність в складі «Львівської Політехніки» екс-гравця національної збірної, центрового, Станіслава Завадського. Дуель досвідчених бігменів Салтовець-Завадський стане окрасою принципового протистояння.  Окрім Завадського, варто відзначити й форварда Дениса Тютюнника, з середнім показником 15.3 очка та 8.3 підбирань за гру. Свої снайперські вміння у першому кубковому матчі продемонстрував Андрій Кашубович, який став найрезультативнішим гравцем того матчу.

У нашій команді відзначаємо середній показник у 19.2 очка та 3.8 результативних передач у Володимира Коцька, а також 10 підбирань за гру в Олега Салтовця. Козирем «Старого Луцька» може стати і Дмитро Швагринський, який на високому рівні провів кубкові матчі проти львів’ян.

Нагадаємо, що під час матчів нашої команди є унікальна можливість виграти IPHONE 7+, тож вболівальники матимуть нагоду не лише побачити принципове протистояння, а й виграти цінний приз.

Рекомендовано

Догори
Підтримати