Ефект бумеранга: «Старий Луцьк» не зумів вдруге обіграти дубль «Київ-Баскета»

Ефект бумеранга: «Старий Луцьк» не зумів вдруге обіграти дубль «Київ-Баскета»

БК «Старий Луцьк-Університет» поступився столичним баскетболістам з рахунком 72-70. Цікаво, що саме з таким рахунком вчора наша команда святкувала перемогу.

Перші очки в матчі набрали господарі зусиллями Зайця. Наші зрівняли двома очками від Глушка. В захисті підопічні Журжія знову користувалися тим, що приносило успіх у матчі вчорашньому – зустрічали високо та агресивно. Коли декілька дальніх спроб виявилися невлучними – з середньої забив Шевчук. Господарів виручав Заяць, який влучив ще двічі.

Серед ефектних моментів стартової чверті варто відзначити і «гамак» від Шевчука.  Не менш ефектно «слемом» відповів Заяць. Його дії додали господарям впевненості – на що миттєво відповів Володимир Журжій тайм-аутом. Відразу після перерви в проході забив Коцько, однак відразу ж дальнім відповів Ковальчук. Останні очки в чверті з лінії штрафних заробив Федчук, а десятихвилинка завершилася з рахунком 19-14.

В другій чверті «прорвало» дальню артилерію: перший трьохочковий кидок в нашій команді влучив капітан Федчук.  В наступній атаці рахунок зрівняв Бедлінський, однак за якийсь момент наші проворонили на периметрі Подковирова, який відновив статус кво для «Київ-Баскета-2». Після цього «жовті» втекли у відрив. Лучани відповіли більш ніж переконливо: Глушко спочатку ефектно забив з під кільця, а потім влучив «базер». Перед великою перервою рахунок становив 33-31 на користь господарів.

Після перерви на авансцену знову вийшов Глушко, який зрівняв рахунок, проте в наступній атаці наші пропустили трійку. Суперники обмінювали результативними атаками. Зрештою, після вдалого «спурту» від Коцька Балашов взяв тайм-аут. Після нього четвертий номер нашої команди влучив ще одну трійку, за ним  зі штрафних влучив Швагринський, а згодом три додав і Федчук. Перед останньою десятихвилинкою в рахунку вів «Старий Луцьк» 52-59.

Вже на старті четвертої чверті перевага нашої команди почала танути. Після двох «трьох» Ковальчука «жовті» вийшли вперед, однак рахунок зі штрафних зрівняв Коцько, а потім вивів  лучан вперед. Згодом «трійками» обмінялися Подковиров та Швагринський. Зрештою, вирішальними стали саме 2 очки зі середньої Подковирова, які наша команда відіграти так і не змогла. У підсумку, матч завершився з таким же рахунком як вчора, але сьогодні 72-70 перемогли гості. Найрезультативнішими гравцями матчу стали Шевченко та Коцько з 20-ма очками.

 

 

Рекомендовано

Догори
Підтримати