Едуард Федчук: «Хочемо потрапити у плей-офф»

Едуард Федчук: «Хочемо потрапити у плей-офф»

Капітан БК «Старий Луцьк-Університет» прокоментував виїзні матчі, в яких лучани перемогли БК «Говерла-КФВ».

Про перемогу над «Говерлою»:

«З позиції турнірної таблиці – це дуже дві корисні перемоги для нас. Важливо, що змогли підняти собі настрій перед Новим роком. Позитивним є те, що впевненість відчули і молоді гравці, і вся команда, тому що в нас був невеличкий спад. Провалили першу половину першого матчу: чи то втома далася взнаки, чи погано налаштувалися, але в перерві отримали установку від тренера і ми її виконали. Нам вдалось повністю змінити тактику в захисті, це дало свої результати. За рахунок цього почали краще захищатися, менше втрачати м’яч. Добре, що почали краще влучати з-за дуги, адже в нас зараз з цим компонентом не дуже добре. Зібралися між собою, поговорили і налаштувалися. Нам були дуже потрібні ці перемоги, бо ми хочемо потрапити у плей-офф.»

Про підтримку вболівальників:

«Ми дуже вдячні нашим вболівальникам, які дивилися матчі, переживали, а потім телефонували до нас і писали. Підтримка нам дуже потрібна в цей момент.

Про влучні кидки у відповідальний момент:

«Хотілося взяти на себе гру. Якби не влучив – був би винен лише я, але залетіло. Дуже добре, що нам вдалося виграти, проте це не за рахунок моїх дій, а завдяки командній роботі. Ми зібралися і довели, що ми команда»

Вітання зі святами:

«Хочу привітати наших вболівальників з прийдешніми святами. Ми завжди відчуваємо вашу підтримку. Миру вам, здоров’я та всіх благ. Чекаємо на вашу підтримку у новому 2019-му році».   

 

Рекомендовано

Догори
Підтримати