Реваншу – бути: «Старий Луцьк» обіграв дубль «Черкаських Мавп»

Реваншу – бути: «Старий Луцьк» обіграв дубль «Черкаських Мавп»

Луцька команда зуміла поквитатися за поразку у першому матчі.

Старт поєдинку наша команда вкотре провела на високому рівні. Хоча гра і розпочалася з двох поспіль влучань Бондаренка,  лучани не забарилися –  «трьохою» відповів Федчук. Команди обмінялися влучними середніми Дейни та Литвиненка, а потім – «Старий Луцьк» видав спурт, до якого гості не були готові. Місцеві баскетболісти змушували своїх суперників багато помилятися при передачах та введенні м’яча, легко розбивали зонний захист. Самі лучани, натомість, раз по раз влучали. За дві хвилини до завершення чверті на табло горіли розгромні 21-5. «Чорні» дещо відіграли відставання, однак фінальним акордом став дальній від Федчука –  24-9.

На початку другої чверті перевага господарів сягнула вже 20-ти очок – так постаралися Литвиненко(з середньої) та Коцько(здалеку). Дейна, Бондаренко та Романовський не підвели команду гостей у відповідальний момент, допомігши партнерам скоротити різницю у рахунку. Захвилюватися луцьких вболівальників змусила і травма Андрія Литвиненка, однак під овації трибун досвідчений гравець поєдинок таки продовжив. Остаточний рахунок перед великою перервою встановив Бондаренко, реалізувавши прохід. На перерву команди пішли за рахунку 37-27.

Третя чверть для вболівальників «Старого Луцька», та і для самої команди, була непростою. Романовський, а потім Дейна і Бондаренко один за одним влучали і вивели вперед «Черкаські Мавпи-2». Лучани ж продемонстрували волю до перемоги. Господарі змогли декілька раз поспіль вдало відзахищатися і влучити свої кидки. В ці хвилини не можна не відзначити капітана Федчука, який повів за собою партнерів.  «Старий Луцьк» знову вийшов вперед, перед останньою чвертю рахунок був 54-47.

5 очок за якихось 15 секунд – такий «привіт» супернику передав Федчук. Після цього, здалось, ні в нього, ні в інших гравців нашої команди невпевненості у власних силах вже не було. Коли результат вже було зроблено тренери, знову дали можливість зіграти гравцям, які мали менше ігрового часу в цьому матчі. В підсумку, важлива перемога «Старого Луцька» 79-64. Відзначаємо феноменальні 34 очки Едуарда Федчука та дабл-дабл Шваринського, а ще – дякуємо нашій команді за волю до перемоги!

 

Рекомендовано

Догори
Підтримати