«Хочеться стати частиною «Старого Луцька», – Андрій Гуцалюк

«Хочеться  стати частиною «Старого Луцька»,  –  Андрій Гуцалюк

Атакуючий захисник Андрій Гуцалюк – новачок БК «Старий Луцьк-Університет». Гравець вже встиг дебютувати за нашу команду у матчах проти БК «Рівне». Клубна прес-служба поспілкувалася з баскетболістом.

Андрію, раді вітати тебе в нашому клубі. Як виник варіант продовжити кар’єру у «Старому Луцьку»?

  • Мені подзвонив агент, сказав, що є можливість приїхати до Луцька, спробувати свої сили. Я так і приїхав. У мене була така ситуація, що на початку сезону я залишився без команди, тому часу довго роздумувати не було.

Очевидно, що ти вже  маєш певну інформацію про  «Старий Луцьк». Яке в тебе враження про наш клуб?

  • Дуже хороша команда з кваліфікованими тренерами та гравцями. Подобається те як хлопці грають. Хочеться  стати частиною «Старого Луцька».

Ти універсальний гравець, можеш зіграти атакуючого захисника, легкого форварда. На якій позиції тобі комфортніше грати?

  • Зараз така ситуація в баскетболі, що ці позиції на майданчику взаємозамінні. Тому мені немає суттєвої ролі на якій позиції грати. Гратиму там, де скажуть тренери.

За відносно короткий період твого перебування в команді, ти вже встиг зіграти двічі проти БК «Рівне». Як оціниш взаєморозуміння з одноклубниками на майданчику?

  • Розуміння з часом приходить. На тренуваннях з цим краще, під час ігор – складніше. Тим не менш, після матчів у Рівному взаєморозуміння вже покращилося. Я думаю, що до наступних матчів розумітиму партнерів ще краще.

Як Тобі у Луцьку? Встиг освоїтися у нашому місті?

  • В Луцьку мені комфортно. Я жив у Львові, це теж західна Україна, міста чимось схожі. Мені тут подобається.

Спілкувався Андрій Мошкун

 

Рекомендовано

Догори
Підтримати