«Хімік-2» переміг «Старий Луцьк»

«Хімік-2» переміг «Старий Луцьк»

Волиняни не зуміли виграти в першому матчі.

Суперники почали гру, практично, рівно. Волиняни володіли невеликою перевагою у рахунку. Тютюнник двічі влучив середній кидок, а Швагринський забив з подвійного. Ближче до завершення чверті гості розбігалися.  Ковляр вивів вперед свою команду. Клевзуник та Головчик збільшили перевагу. Луцьк відповів «ендваном» Дейни та «трьохою» Прозапаса. «Хімік» знову відповів своїми влучними кидками. 22-16 за підсумками першої чверті.

На старті другої десятихвилинки здалеку влучив Прозапас. Господарі продовжували кидати з лінії штрафних, але Дейна знову відзначився ендваном. Лучани прийняли швидку гру, де перевагу мали южненці. Підопічні Пащенка вийшли вперед на 9 очок, а згодом різниця у рахунку лише збільшувалася і досягла 20 очок: 48-28 перед великою перервою.

Після перерви команда з Южного продовжувала робити те, що приносило результат. Головчик, Ковляр та Клевзуник збільшили перевагу господарів до більш ніж суттєвої. У «білих» гра вдавалася на славу. В лучан же виникали проблеми як в захисті, так і у атаці. Десь давалася в знаки і відсутність капітана Федчука. 65-40 – перед останньою десятихвилинкою.

В четвертій чверті кращими теж були гості. В «Старого Луцька» роль лідера на себе спробував взяти Гуцалюк та й загалом гості грали до останнього, але підопічні Пащенка довели матч до закономірної перемоги 86-55. Завтра команди проведуть ще один поєдинок.

 

Рекомендовано

Догори
Підтримати