«Старий Луцьк» в напруженому матчі переміг «Хімік-2»

«Старий Луцьк» в напруженому матчі переміг «Хімік-2»

Лучани змогли взяти реванш і завдали гостям першої поразки у сезоні.

Стартова десятихвилинка краще вдалася господарям майданчика. Тим не менш, в перші хвилини команди обмінювалися вдалими результативними діями, а южненці навіть захопили ситуативне лідерство. «Старий Луцьк» швидко оговтався, запропонувавши «зеленим» щільніший захист. При цьому розігрався Швагринський, який за стартові 10 хвилин набрав 15 очок. Після дальньої спроби Дмитра перевага «білих» досягнула 9-ти очок, але за три секунди до перерви здалеку влучив і Головчик – 25:19.

На старті другої чверті суперники влаштували перестрілку із-за дуги. При цьому, баскетболісти частіше хибили, ніж попадали. В підопічних Олександра Пащенка непогано у гру ввійшов Мітіріч. Ближче до середини чверті перевага господарів досягнула 11-ти очок, але гості оговталися і скорочували різницю у рахунку, а після «трьохи» Івашова перевага вже була на користь южненців. Остаточний рахунок чверті встановив дальній кидок Прозапаса – 39:37.

Після перерви гості заграли швидше і зуміли вийти вперед. Лучанам не щастило в атаці, але нашу команду все ж «прорвало»: Коцько влучив середній кидок, а Прозапас та Співак влучали здалеку. Южненці часто виходили на лінію штрафних і, фактично, половину кидків схибили. Перед останньою десятихвилинкою «Старий Луцьк» володів перевагою у  7 очок.

Остання чверть видалася напрочуд напруженою. Команди втратили відразу по два форварди: Глушко та Тютюнник(БК «Старий Луцьк»), Безима та Клевзунник(БК «Хімік-2») перебрали фолів і достроково завершили гру. Шавгаров та Шорсткий скоротили відставання южненців до 1 очка, а після середнього від Клевзунника вперед вийшли гості. В лучан важливі 3 очки здобув Коцько, реалізувавши «ендван». В кінцівці поєдинку вправнішими були наші хлопці, Федчук вдало захищався, Швагринський забирав важливі підбирання та влучав.

Фінальна сирена зафіксувала перемогу «Старого Луцька» 72-70. Кращим гравцем матчу став Дмитро Швагринський, в активі якого «дабл-дабл»: 23 очка та 16 підбирань.

Рекомендовано

Догори
Підтримати