«Старий Луцьк» не зумів вдруге обіграти «Кривий Ріг»

«Старий Луцьк» не зумів вдруге обіграти «Кривий Ріг»

Лучани не змогли змінити перебіг подій на майданчику, поступившись гостям у матчі-відповіді.

Старт поєдинку краще вдався підопічним Журжія. Після 6 очок Глушка наша команда захопила поточне лідерство у матчі, однак гості теж не дрімали. Зусиллями Унгуряна та Водолазського «чорні» спочатку відновили статус-кво, а згодом і зуміли відірватися у рахунку. «Старий Луцьк» відповів «трьохами» Дейни та Федчука, однак гості не зупинялися – перша чверть завершилася перевагою Кривого Рога 16-25.

Друга десятихвилинка подарувала вболівальникам лучан надію на загальний успіх. Особливо активним в ці хвилини був Швагринський, який за декілька хвилин зумів набрати десять очок. Команда Сергія Корабльва не просто запропонувала нашим хлопцям високий темп матчу, а й влучала власні кидки. Перевага команди з Дніпропетровщини зросла навіть до 15 очок, але господарі продемонстрували хорошу кінцівку чверті. Не в останню чергу завдяки зусиллям Коцька. На велику перерву команди пішли за рахунку 37-43.

Третя чверть стала вирішальною у поєдинку. Унгурян та Бондаренко забивали з різних дистанцій, Фролов забирав підбирання – команда гостей демонструвала змістовну гру і знову наростила перевагу у рахунку. В «Старого Луцька» спробували повести за собою партнерів по команді Дейна та Коцько, однак гандикап «чорних», фактично, не зменшувався. Зіпсував план на гру і перебір низкою наших гравців персональних зауважень: це означало, що такі баскетболісти були позбавлені можливості агресивно захищатися. Перед останньою десятихвилинкою перевага Кривого Рога становила 15 очок.

Фізичних кондицій на четверту чверть нашій команді, на жаль не вистачило. Зрештою, так і не дограли гру Швагринський та Карпенко, Коцького та Дейна грали з чотирма фолами. Лучанам вдалося скоротити різницю у рахунку до 9-ти очок, однак більшого суперник не дозволив. Фінальна сирена зафіксувала перемогу гостей з рахунком 69-80. Найрезультативнішим гравцем «Старого Луцька» став Дмитро Швагринський(17 очок.)

Рекомендовано

Догори
Підтримати