«Нас очікує баскетбольна весна», – Володимир Журжій

«Нас очікує баскетбольна весна», – Володимир Журжій

Капітан БК «Старий Луцьк» Едуард Федчук та головний тренер команди Володимир Журжій поділилися враженнями від матчів проти БК «Говерла КФВ», в яких лучани здобули право потрапити в другий етап Вищої ліги з баскетболу.

Едуард Федчук: «Після такої гри просто хочеться видихнути. Хочеться подякувати вболівальникам, шалена підтримка була на обох іграх, всі місця були зайняті, люди постійно підходили. Це дуже приємно і гнало нас вперед. Щодо першої гри, то він зауважив, що в ній гравці не були командою, а в другій грі відчувалося, що кожен гравець виконував свою роботу: той, хто сидів на лавці для запасних, підказував, а ті, хто на майданчику, боролися за кожен м’яч. Ми працювали, як один механізм – завдяки цьому і таки результат. У першій грі недопрацювали, а в другій боролися до останнього. Ми – в плей-оф. Проти нас грав досвідчений суперник, хороші гравці, які не один рік пограли в баскетбол».

Володимир Журжій: «Я дуже не люблю розмов з умовним способом, що було б якби десь виграли чи програли. По цих матчах є багато питань щодо якості гри до гравців, але такі ігри подобаються вболівальникам. Ми потрапили в таку ситуацію, що ставки на другу гру були дуже високими, адже переможець виходить до плей-оф. В одній грі може статися все, що завгодно. Для прикладу, в другій грі в конкретному матчі вистрілив молодий Аврахов.

Я дякую хлопцям, що вони зібралися, адже я наголошував в роздягальні, що в таких матчах можуть бути провокації. Вдячний, що хлопці дотерпіли та здобули важливу перемогу. Тому до Луцька ще приїжджатимуть команди хорошого рівня, нас очікує баскетбольна весна».

 

Рекомендовано

Догори
Підтримати