«Старий Луцьк» переміг «Говерлу» та пробився в наступний етап Вищої ліги !

«Старий Луцьк» переміг «Говерлу» та пробився в наступний етап Вищої ліги !

Підопічні Володимира Журжія реабілітувалися за вчорашню поразку і здобули путівку у наступний етап Вищої ліги.

Старт поєдинку залишився за нашою командою. Особливо активним в ці хвилини був Дмитро Швагринський, форвард реалізував дві «трьохи» та один середній кидок. В гостей повів партнерів за собою досвідчений бігмен Орленко. Гості наблизилися в рахунку після середнього Кошовця, але фактично зразу здалеку влучив Литвиненко. Зрештою, чверть завершилася за рахунку 17-14 на користь «Старого Луцька».

В другій десятихвилинці темп гри дещо впав. 5 очок поспіль для своєї команди заробив капітан Федчук – не відставав і його візаві Калашніков. За якихось 30 секунд «Старий Луцьк» влучив 2 дальніх кидки: Павло Піскароьов відразу взяв тайм-аут. Після поновлення гри гостям вдалося дещо наблизитися у рахунку, однак Луцьк гнув свою лінію. Після середнього від Глушка перевага досягнула комфортних 11 очок – Орленко відповів ефектним «ендаваном». На велику перерву команди пішли за рахунку 42-36.

Третя чверть стала вирішальною в плані емоційному та, напевно, і кадровому, але про все порядку. Різниця у рахунку продовжувала триматися на рівні 5-6 очок. Коцько, Дейна, а потім Кунчик дозволили свої команді знову втекти у невеликий відрив. Їм феноменально відповів Аврахов: захисник гостей влучив 3 дальніх поспіль і скоротив різницю в рахунку до 2 очок. Володимир Журжій відреагував тайм-аутом, після якого «трьоху» влучив Кунчик. Ця чверть не відрізнялася б нічим суттєвим від своїх попередниць, якби не серія технічних фолів. Як наслідок – гру достроково завершив Володимир Орленко, а з лавки вилучили наставника гостей Павла Піскарьова. Лучани наростили перевагу – 64-54 перед останньою чвертю.

В четвертій чверті діями команди з Івано-Франківська за відсутності тренера керував досвідчений Олександр Шостуха. Команди обмінювалися результатними атаками, різниця в рахунку коливалася в межах 8-12 очок. За 6.40 до кінця чверті п’ятий фол отримав і Кошовець – на майданчику з’явився молодий Лесюк. За декілька хвилин через перебір фолів гру завершив і один з лідерів господарів Швагринський. «Говерла» не зупинялася, однак наші баскетболісти довели матч до заслуженої перемоги 80-70. В складі «Старого Луцька» «дабл даблами» відзначилися Дейна та Глушко, а загалом хочеться відзначити всю команду, яка заслужено пробилася в другий груповий етап Вищої ліги.

Рекомендовано

Догори
Підтримати