«Старий Луцьк» поступився «Говерлі»: доля плей-офф вирішиться завтра

«Старий Луцьк» поступився «Говерлі»: доля плей-офф вирішиться завтра

Наша команда не втримала перемогу над підопічними Павла Піскарьова. Суперники розіграють останню путівку в плей-офф у завтрашньому поєдинку.

Стартова чверть залишилася за гостями. Баскетболісти з Івано-Франківська відразу захопили лідерство в рахунку. Особливо активним в ці хвилини був Калашніков. Наша команда відповідала результативними діями Коцька. Гості не зупинялися і збільшували свою перевагу у рахунку, за 35 секунд до завершення чверті «Говерла» володіла десятиочковою перевагою. Скоротив різницю у рахунку дальній від Глушка, команди пішли на перерву при рахунку 14-21.

Лучани зібралися з силами і почали наздоганяти суперників: Глушко забив із середньої, Дейна – здалеку. Всього за декілька миттєвостей «трьоху» влучив Коцько – підопічні Володимира Журжія зрівняли рахунок. В ці хвилини особливо запам’ятався ефектний блок-шот Глушка височенному Орленку. Суперники раз по раз обмінювалися результативними атаками, на перерві команди пішли за рахунку 32-32.

На старті третьої десятихвилинки лучани утвердили свою перевагу. Коцько знову забив «трьоху», а згодом влучали Карпенко та Федчук. Відрив нашої команди досягнув семи очок, однак гості не здавалися. Справжнім лідером команди Піскарьова став габаритний Орленко, який раз по раз влучав з фарби. Перед останньою чвертю «Старий Луцьк» володів трьохочковою перевагою.

Зважаючи на значні кадрові проблеми команди суперника, вболівальники «Старого Луцька» та, напевно, й самі гравці сподівалися на втому гостей, однак підопічні Павла Піскарьова не збавляли обертів. Тим не менш, старт останньої чверті не віщував біди. Коцько забив із середньої, Федчук – з дальньої. В «Говерли» активізувалися Калашніков та Лонюк, як наслідок – рахунок зрівняно. Останні хвилини стали боротьбою нервів.

Команда з Івано-Франківська заволоділа перевагою в 5 очок. Коцько скоротив різницю до трьох очок, однак вже в наступній атаці Кошовець був влучним з лінії штрафних. Зрештою, фінальна сирена зафіксувала перемогу гостей з рахунком 60-66. Найрезультативнішим гравцем матчу став Володимир Коцько, в активі якого 25 очок та 10 підбирань. Долю плей-офф визначить завтрашній матч, який стартує о 13:00.

 

Рекомендовано

Догори
Підтримати