Момент істини: плей-офф чи завершення сезону

Момент істини: плей-офф чи завершення сезону
Найближчими вихідними «Старий Луцьк» в очних поєдинках проти «Говерли КФВ» визначать останнього представника від групи 2 у серії плей-офф.

Регулярний чемпіонат досягнув своєї квінтесенції. Група, в якій виступає «Старий Луцьк», вже делегувала трьох представників у плей-офф: рівняни і тернополяни розіграють перше місце, а дубль «Хіміка» точно залишиться третім. «Старий Луцьк» має чудову нагоду, аби вийти до наступного раунду змагань: для цього треба двічі поспіль обіграти «Говерлу» на власному майданчику. Однак не все так просто як здається на перший погляд. Для початку, варто згадати поєдинки суперників у Івано-Франківську. Наша команда двічі перемогла з різницею в шість очок, однак в тих іграх вистачало емоцій та інтриги. Чого тільки варті відіграні 27 очок та овер-тайм. Цього разу емоції також вистачатиме!

Минулого тижня «Говерла» приймала лідерів чемпіонату з Тернополя. Підопічні Павла Піскарьова зуміли нав’язати боротьбу у першому матчі, однак все ж зазнали поразки. Програли господарі і в другому матчі. Відзначаємо, що  останні ігри «Говерли» пропустив лідер команди Шостуха. Немає вже в розташуванні наших суперників і Віталія Вінтоняка. Загалом, тренерський штаб гостей ризикує «наступити на ті ж граблі»: «Говерлі» бракує ротації, в заявці команди всього 11 гравців. Саме брак хорошої ротації в суперника і був одним з вирішальних факторів перемоги «Старого Луцька» у Івано- Франківську. Тим не менш, відступати гостям немає куди, тож на луцьку команду чекають непрості поєдинки. Лідерами команди за середніми статистичними показниками за матч є Олександр Шостуха(19.2 очок), Володимир Орленко(8.1 підбирань) та Андрій Калашніков(6.8 передач)

Для «Старого Луцька» настав момент істини. Як гравці, так і тренери та керівництво клубу єдині в думці – потрібно все зробити, аби найближчими вихідними завоювати путівку в серію плей-офф. В попередніх матчах в рамках Вищої ліги лучани двічі поступилися Тернополю, однак з тих пір пройшло чимало часу: команда мала можливість попрацювати над помилками та підготуватися до ігор проти «Говерли». Незважаючи на паузу у «вишці», наші гравці перебувають у хорошому тонусі, адже баскетбольних «івентів» у Луцьку вистачало: Суперліга 3х3, СБЛУ, аматорська ліга. В порівнянні з минулими матчами проти «Говерли» лучани підсилилися центровим Максимом Дейною. Відзначаємо хорошу форму лідерів «Старого Луцька» Володимира Коцька та Едуарда Федчука.  Зауважимо, що Коцько – найкращий у команді і за двома статичними показниками(15.7 очок та 4.5 передач за гру). За кількість підбирань лідером є Дмитро Швагринський (6.6 підбирань за гру).  Пошкодження, попередні невдачі та позаспортивні фактори повинні відійти на другий план: основне – дві перемоги. Для цього потрібно показати максимум своїх вмінь, ну і, звісно, не «перегоріти» психологічно.

Перший матч команди зіграють 16 березня о 19:00, другий наступного дня о 13:00. До уваги вболівальників: місце ігор з об’єктивних причин змінено! Цього разу команди зіграють в ігровому залі Спорткомплексу СНУ (Грушевського 2Б) Ціна квитка – 30 гривень. Трансляція – 12 канал. Разом до перемоги!

Рекомендовано

Догори
Підтримати