«Хотів повернутися з перемогою», – Максим Дейна

«Хотів повернутися з перемогою», – Максим Дейна

Новачок БК «Старого Луцька» Максим Дейна та головний тренер Володимир Журжій розповіли про матчі проти БК «Тернопіль-ТНЕУ».

Володимир Журжій: «Це найсильніша команда, з якою ми грали. Мені до вподоби стиль «Тернополя», у команді зібралися серйозні гравці як для Вищої ліги, тому скажу відверто, що нам було дуже важко. У нас є проблеми з травмами гравців. Дмитро Швагринський відновився лише перед останнім тренуванням, ми думали, що він взагалі не буде грати. Дмитро Кунчик взагалі не приймав участі в матчі. Максим Дейна взагалі не провів жодного тренування з командою. Я не можу висловити претензії гравцям, які відіграли по 35 хвилин, адже дуже важко всю гру приймати правильні рішення з такою командою. Коли ми рухаємо м’яч, то знаходимо непогані варіанти для атаки – коли були сили, то ми видавали непогані відрізки. У другій грі хлопці грали агресивніше, натомість першу ми дуже мляво почали, хоча план на гру був інший»

Максим Дейна:  «Хотів повернутися з перемогою. У другій грі ми зіграли краще, першу ми почали дуже погано. Можливо, спрацював той фактор, що я не зігрався з командою, не відчув ще її гри. Свої хлопці, але ще не встиг зігратися. У першій грі ми дуже погано зіграли в захисті, другу гру ми добре почали, але не вистачило концентрації. Нас очікують важкі матчі з «Говерлою» за місце в четвірці, сподіваюся до них бути в хорошій формі. Головне, що повернувся додому. В мене та й в керівництва команди була ціль, щоб я повернувся та допоміг хлопцям. Думаю, що все буде добре».

Рекомендовано

Догори
Підтримати