«Старий Луцьк» не зміг взяти реванш у «Тернополя-ТНЕУ»

«Старий Луцьк» не зміг взяти реванш у «Тернополя-ТНЕУ»

Команда Володимира Журжія виграла першу та третю чверть, але не змогла вирвати перемогу в лідера групи.

Лучани розпочали поєдинок краще.  Протягом півтори хвилини 5 очок заробив Коцько, гості нервували і втрачали м’яч. Після влучного дальнього від Федчука рахунок був 11-2. Дмитро Забірченко миттєво взяв тайм-аут. Хвилинна перерва гостям допомогла:Рижов, Довідний та Ворнік скоротили різницю у рахунку. Після цього суперники почергово змінювали лідера в матчі. Остаточний рахунок чверті підкоригував середній від Коцька – 24:22 на користь Луцька.

На старті другої чверті кураж піймав Швагринський. Дмитро забив з проходу, а згодом через руку суперника влучив «трьоху». Після середнього Дейни перевага лучан досягнула семи очок, але «зелені» активізувалися. Довідний та Ворнік відіграли відставання всього за півтори хвилини, а згодом  «Тернопіль» заволодів комфортною перевагою, яка після «трьохи» Нікітіна досягнула дев’яти очок. Господарі відповіли тією ж монетою від Глушка. Останніми стали 2+1 від Ворніка. Чверть закінчилася за рахунку 38-47.

Третя чверть була конкурентною. Коцько та Нікітін обмінялися дальніми «трьохами», а згодом і середніми. Двічі поспіль влучив і Дейна. «Старому Луцьку» вдалося скоротити відставання до трьох очок, однак всього за декілька секунд шалену «трьоху» влучив Найко. Зусиллями Глушка та Федчука відставання скоротилося всього до двох очок, але зрівняти рахунок наші хлопці так і не змогли. Лідери тернополян Найко та Нікітін дали можливість своїй команді піти на перерву за шестиочкової переваги.

В останній чверті низка лучан була позбавлена можливості агресивно захищатися через перебір персональних фолів. Відверто дивним в окремих епізодах було і суддівство. Коцько пішов в прохід, у Володимира ззаду врізався габаритний Одажиу, однак арбітри порушення правил якимось фантастичним чином не вгледіли – натомість за емоції фолом «нагородили» нашого баскетболіста. Лучани таки спробували наздогнати суперників. Однак перебір фолів Коцька та Шевчука, втома та майстерність суперника не дали цього зробити. Фінальна сирена зафіксувала перемогу гостей з рахунком 71-84.  В складі «Старого Луцька» відзначаємо дабл-дабл Коцька(18 очок та 12 підбирань) та 18 очок Едуарда Федчука. Вирішальними у боротьбі за плей-офф для нашої команди стануть домашні матчі проти «Говерли» з Івано-Франківська.

Рекомендовано

Догори
Підтримати