«Тренер та команда дали мені шанс і я ним скористався», – Богдан Гловацький

«Тренер та команда дали мені шанс і я ним скористався», – Богдан Гловацький

Молодий центровий Богдан Гловацький та головний тренер БК «Старий Луцьк-Університет» Володимир Журжій підсумували поєдинки проти БК «Інваспорт» з Дніпра.

Богдан Гловацький: «Тренер та команда дали мені шанс і я ним скористався, вони віри в мене. На тренуваннях наполегливо працював і ось результат. Оскільки виходжу перші рази за команду, то трішки переживав, але вдалося зібратися з силами, забивав».

Володимир Журжій: «Дякую вболівальникам, які знов заповнили трибуни. Бувають такі матчі, коли просто потрібно здобути дві перемоги. Звичайно команда «Інваспорт» трішки слабша, адже знаходиться на останньому місці, до того в них не приїхав один гравець. Ми розраховували на ці дві перемоги. У нас в команді є досить великі проблеми зі здоров’ям в гравців: на останньому тренуванні отримав травму Дмитро Швагринський, тож під великим питанням його участь у грі з Тернополем, також травма у Дмитра Кунчика та мікротравма у Юрія Карпенка. Основні гравці отримали травми і з’явився шанс в нашої молоді. Я вважаю, що вони ним скористалися. Мене тішать деякі рішення, які вони приймають на полі, звичайно не без помилок, але це нормальний процес – адже це молоді гравці. Нам треба було здобути дві перемоги, і ми їх здобули без великих проблем. Далі нас чекають серйозні ігри з Тернополем – це вже команда зовсім іншого рівня, тому потрібно залишити здоровими хоча б тих гравців, що зараз є».

 

Рекомендовано

Догори
Підтримати