Ефектно та ефективно: «Старий Луцьк» вдруге переграв «Інваспорт»

Ефектно та ефективно: «Старий Луцьк» вдруге переграв «Інваспорт»

БК «Старий Луцьк-Університет» переміг команду Станіслава Каковкіна і в другому матчі.

Луцькі вболівальники вже звикли до того, що недільні матчі їх улюбленці змушені проводити зранку, тож сьогодні на трибунах обласної ДЮСШ зібралося чимало людей. Як стало зрозуміло за дві години опісля – вболівальники прийшли не дарма, але про все по порядку. В порівнянні з вчорашнім поєдинком гра для лучан розпочалася краще. Щоправда, рахунок першими відкрили гості: Фоменко наважився на дальню «трьоху» і не прогадав. Після цих очок команди довго не могли  закинути. Фактично, протягом трьох хвилин рахунок залишався незмінним, а потім лучан «прорвало»: підопічним Журжія вдався ривок 12-0, який розпочав влучним дальнім Литвиненко. Вже у стартовій чверті чимало ігрового часу отримала луцька молодь, загалом же десятихвилинка завершилася з комфортним для господарів рахунком 24-10.

В другій чверті перевага «Старого Луцька» зростала. Вдавалася гра у Коцька: Володимир влучав з різних дистанцій, а ще – встиг роздати 10 результативних передач! В гостей активним був Раус, який часто забивав з середньої дистанції. Господарі продовжували грати в широку ротацію: тренери лучан довірили чимало ігрового часу Серьогіну, не підвів і Хомич, який забив у ефектному проході, а згодом – влучив здалеку. Чверть завершив ефектний дальній з сиреною від Федчука – 42-21.

Третя чверть стала однією з найбільш результативних в чемпіонаті для нашої команди. За десять хвилин «Старий Луцьк» набрав 37 очок. Не може не тішити те, що левова частина влучань – справа рук молодих гравців господарів. Гловацький, Серьогін, Прозапас – забивали на різний смак. Їх старші партнери по команді здебільшого спостерігали за матчем з лави для запасних. Перед четвертою чвертю рахунок був 79-43.

Остання десятихвилинка ознаменувалася тренерськими експериментами зі складом та комбінаціями. Станіслав Каковкін, розуміючи, що результат гри вже відомий, дав пограти резервістам своєї команди. Молодь «Старого Луцька» продовжувала давати результат і змушувати трибуни аплодувати: дальні Прозапаса, блок-шот Серьогіна, ефектні дії Гловацького – серед найефектніших моментів останньої чверті. У підсумку, гра завершилася за рахунку 101- 70. Відзначимо, що у цьому поєдинку результативними діями відзначилися всі гравці з заявки «Старого Луцька». Найкращим гравцем матчу за статистичними даними став Володимир Коцько (16очок, 5 підбирань, 10 передач).

 

Рекомендовано

Догори
Підтримати